Princ Hari želi da Megan Markl ponovo glumi

Nakon što su se povukli sa svojih kraljevskih dužnosti i udaljili od svog bivšeg života kao članovi kraljevske porodice, princ Hari i Megan Markl su se upustili u niz novih poduhvata iz svog doma u Kaliforniji. Naravno, filantropija, partnerstva za Netflix dokumentarce i podkasti zauzimaju većinu njihovog vremena, ali sada kada deca para odrastaju i imaju više slobodnog vremena, princ Hari navodno ohrabruje svoju suprugu da se vrati svetu glume i ponovo se posveti svojoj nekadašnjoj strasti.

“Hari smatra ludim da Megan praktično odbija prazne čekove kako bi se vratila onome u čemu je najbolja. Naravno, on podržava njen karijerni put kao filantropa i buduće političarke, ali po njegovom mišljenju, ima mnogo više mogućnosti za nju”, rekao je izvor blizak paru za Heat World. “On koristi svoje kontakte i podstiče ih da razmotre Megane za uzbudljive projekte, kako na televiziji, tako i u filmovima.”

Izvori bliski paru su primetili Harijev interes za Holivud i zabavnu industriju već godinama, a sada kada par ima više slobode da se posveti vlastitim projektima izvan kraljevske porodice, on ulaže napore da ohrabri Markl da preuzme nove uloge pred kamerama.

princ hari

“On veruje da je ona neverovatna glumica sa veštinama koje je mogu odvesti čak i do Oskara i kaže da samo želi da vidi da ona ispunjava svoj potencijal i ostvaruje svoje snove”, nastavio je isti izvor.

Kada je napustila ulogu u seriji “Suits”, Markl nije smatrala svoj prelazak u karijeri kao žrtvu. “Ne vidim to kao odricanje od bilo čega. To je samo promena. To je novo poglavlje… Odradila sam to, i veoma sam ponosna na svoj rad tamo, i sada je vreme da radim s [Harijem] kao tim”, rekla je kratko nakon njihovog veridbe.

Dok par nastavlja svoj rad sa Archewell Productions, kompanijom koju su osnovali kratko nakon svoje selidbe u Sjedinjene Američke Države, možda će Megan zameniti svoje novo stečeno iskustvo iza kamere za šansu da se ponovo pojavi u centru pažnje kao vodeća glumica.

Foto: Profimedia