Šta je sve Tejlor Svift radila na dodeli Gremija 2024.

Baš kao što je predvidela u svojoj pesmi „Mirrorball“ iz 2020. godine, Tejlor Svift se vrtela u najvišim štiklama, blistajući samo za nas na dodeli Gremi nagrada 2024.

Nekoliko dana pre nego što će krenuti u Tokio da nastavi svoju znamenitu Eras turneju, pop senzacija je prisustvovala najvećoj muzičkoj večeri, gde je bila nominovana za šest nagrada, uključujući kategoriju album godine (za Midnights).

I pošto se Sviftova dokazala kao – često nenamerni – vrhunac svake dodele nagrada kojoj prisustvuje — od njenih entuzijastičnih pevanja na septembarskoj dodeli MTV video muzičkih nagrada, do njene kultne ravnodušne reakcije na šalu o sebi na dodeli Zlatnih globusa u januaru — upravo zapisujemo sve njene trenutke u eteru sa čuvene muzičke ceremonije. Jer, ko smo mi da poričemo moć Tejlorinog pukog postojanja?

Prošetala je crvenim tepihom demonstrirajući čist glamur

Skulpturalnom Schiaparelli haljinom I operskim rukavica kao modnim dodatkom, donela je potrebnu dramu ovogodišnjem rec carpet Gremija. Čista perfekcija!

Ispisala je istoriju na dodeli Gremija

Osvojivši nagradu za album godine za “Midnight”, ispisala je istoriju kao prva osoba koja je osvojila ovu nagradu četiri puta.

Nadigrala je čitače usana

Pa, ovog puta nećete doviti nikakv trač od Tejlor. Nakon što je njen razgovor sa Selenom Gomez na Zlatnim globusima postao viralan trač, pop zvezda ovog puta ponela je lepezu da prekrije svoje usne.

Najavila je novi album!

Taylor je dobila svoj 13. Gremi, i tokom govora je najavila svoj novi album koji izlazi u aprilu ove godine. “Ovo je moj 13. Gremi, što je moj omiljeni broj – ne znam da li sam vam ikada to rekla. Želim da se zahvalim, vama fanovima, tako što ću vam otkriti tajnu koju sam čuvala poslednje dve godine, a to je da moj najnoviji album izlazi 19. aprila. Zove se The Tortured Poets Department.”

Delila je puno ljubavi svojim celebrity prijateljima

Počevši od Selin Dion, koja joj je i uručila nagradu, Tejlor se prilično dobro zabavljala na ceremoniji, uživajući u društvu svojih slavnih prijatelja Lane Del Rej, Ed Širana, Hale Bejli, SZA I drugih muzičara.

Foto: Profimedia, Instagram