Majli Sajrus je Tina Tarner 21. veka

Majli Sajrus odala je počast kraljici rokenrola na dodeli Gremija 2024. Da bi izvela svoj hit „Flowers“, Sajrus je nosila metalik-srebrnu Bob Mackie haljinu sa resama, iz kolekcije brenda za jesen/zimu 2002, kojom je kanalisala pokojnu Tinu Tarner, a čak je imala i slojevitu, voluminoznu frizuru u stilu 80-ih (koja je bila Tinin zaštitni znak) da upotpuni izgled.

Pre nego što je izašla na binu, Majli se pojavila u kratkom videu govoreći o uspehu hita „Flowers “ i pripremama se za nastup na bini Gremija; rekla je da samo želi da njeni muzički idoli budu ponosni na umetnicu kakva je postala. Pomenula je Doli Parton, Peti Label, Vitni Hjuston, Selin Dion i – naravno –Tinu Tarner kao neke od svojih najvećih muzičkih heroja.

Na crvenom tepihu Majli je, ništa manje plenila, u zlatnoj couture Maison Margiela haljini, koju su krasile metalik zihernadle. Custom made dizajn Džona Galijana, zaokružila je ultimativnim fashion girl cipelama Margiela Tabis.

Svoj prvi Gremi preuzela je od Maraje Keri za najbolji pop solo performans za “Flowers”, popevši se na binu u crnom Tom Ford kombinezonu golih leđa i dubokog izreza u predelu dekoltea, demonstrirajući još jedan seksepilan outfit.

Ubedljiva zvezda večeri, za kraj je imala još jednu promenu outfita. Kada je dobila nagradu i za najbolju pesmu “Flowers”, poslednji put popevši se na binu, nosila je braon stajling sa Gucci cut-out haljinom na jedno rame prekrivenom šljokicama.

Foto: Profimedia