Totalno neočekivana pesma na venčanju Megan i Harija

Malo poznata činjenica u vezi sa kraljevskim venčanjem – glumac Idris Elba stao je iza DJ pulta kako bi upriličio zabavu Megan Markl i princa Harija. Danas, skoro četiri godine kasnije, glumac/DJ otkrio je da je ova uloga bila izuzetno stresna, ali da mu je Megan ipak malo olakšala posao podelvši sa njim listu pesma koja bi mogla da mu posluži kao inspiracija za pripremu seta.

Zanimljivo je da se na toj listi našla jedna numera koju definitivno niko nije očekivao i da, ona je bila Meganin izbor – “Still D.R.E.” koju izvode Dr. Dre i Snoop Dogg. Onda, jasno vam je koji žanr je u pitanju!

Pa, ako ste mislili da kraljevsko venčanje mora da bude uštogljeno, jer, ipak su njemu prisustvovali i Kejt Midlton i princ Vilijam, kraljica Elizabeta, pa i ser Elton Džon – prevarili ste se! Megan i Hari ruše mnoga pravila kraljevskog načina života i ponašanja, te ovo možda ne bi ni trebalo da nas iznenadi. Ipak, moramo da priznamo da nismo očekivali da Megan sluša rep muziku – zato dobija bonus poene od nas!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.