Najslađa osveta ikada: Kako je Adrijana Lima otkrila trudnoću partneru i – čitavom svetu!

40-godišnja manekenka, koja već ima dve ćerke – Valentinu (12) i Sijenu (9) sa našim košarkaškim AS-om, Markom Jarićem, ovog vikenda objavila je divnu vest. Sa sadašnjim partnerom, filmskim producentom Andre Lemersom, očekuje svoje treće dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Par, od kada se prvi put pojavio zajedno u javnosti na prošlogodišnjem crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala, neretko iskazuje jedno drugome nežnost i naklonost gde god da se pojavi. Adrijana je prošle nedelje, povodom Dana zaljubljenih objavljujući zajedničku sliku na instagramu napisala: “Mojoj večnoj srodnoj duši, srećan Dan zaljubljenih”. Samo par dana nakon toga, supermodel, iskoristila je drugu društvenu platformu, TikTok na kojoj je postavila najšarmantniji video ikada, još jednom dokazujući snagu ove ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Kako je saznala da je trudna, odlučila je na poseban način da to saopšti svom partneru, ali ujedno i čitavom svetu. “Andre voli da me uplaši… ali danas je vreme za osvetu!”, saopštila je Adrijana u videu na kom je potom pokazala pozitivan test na trudnoću. Zatim je podelila neke od simpatičnih momenata kada je nju Andre preplašio, te u tom maniru krenula sa testom ka krevetu u kom je budući tata spavao. Kada ga je probudila, predala mu je test u ruke, na šta je producent odreagovao prilično iznenađeno ( a ko ne bi?).

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Klip je završila ultrazvukom na kom su se čuli otkucaji bebinog srca, uz natpis “Stiže na jesen 2022”. Čestitamo!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.