MODA / Vesti

Vesti

Samo blejzer na golo telo? Više nego sofisticrano ako ste Adrijana Lima

Smatra se jednim od najboljih Victoria’s Secret anđela, koji su ikada šetali pistom za ovaj brend veša. Sposobnost da svojom pojavom fascinira, ne gubi i dan danas, gde god da kroči.

Upravo se to desilo i juče, kada je sa svojim dečkom, filmskim producentom Andre Lemarsom, prisustovala Formula One Qatar Grand Prix trkama. Manekenka je iznela sofisticiranos i seksepil u jednom stajlingu.

Ispod belog blejzera, koji je imao izazovan otvor sve do struka, gde ga je ležerno privezala pojasom, nije nosila apsolutno ništa. U kompletu je nosila i široke bele pantalone ravnog kroja. Outfit je zaokružila nude sandalama sa niskom petom, koje su joj istakle perfektan beli pedikir na nožnim prstima.

Adrijanin ormar možda je prepun odeće high-end dizajnera (Guči, Dolče & Gabana, Žakmus, Versaće, itd…), ali to ne znači da nas neće, s vremena na vreme, prijatno iznenaditi u komadima pristupačnijih brendova, kao što je to izvela ovog puta. Odelo u kom je izmamila sve uzdahe, dizajn je iz najnovije kolekcije mladog brenda Rat&Boa.

Da li je ovo njeno najizazovnije izdanje do sada, proverite u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović