Zato volimo jul! Novi broj magazina GRAZIA je u prodaji

Model levo nosi kupaći kostim i suknju Calzedonia 
Model desno nosi kupaći kostim i suknju Calzedonia 
Nakit privatno vlasništvo

Dodir romanse pri slučajnom susretu, ukus slobode, zvuci talasa i miris soli, boje sunčanih dana i zvezdanih noći – sve je to leto, sezona uživanja koju treba intenzivno provesti. A jul je poseban mesec i o tome nam govori ceo novi broj Grazie.  

Zašto je istanbulska umetnica Lal Batman za izložbu odabrala Beograd i kakve to veze ima sa muzama 21. veka? Znate li da smo na pragu još jedne epidemije? Da, ali ne brinite! Reč je o modnoj nostalgiji i njenim isceliteljskim moćima.

Samo naizgled, prošlosti je okrenut i novi dokumentarac o Merlin Monro, jer otkriva isto onoliko o nama koliko o legendi Holivuda. Libido je na akciji! Industrija seksualnog wellnessa je u globalnom rastu, pa je vreme da se upoznate sa ovim pokretom. Možda vam posluži kao inspiracija, a poželećete i članstvo u novom ženskom “Klubu Ne”, to vam garantujemo.

Zašto su se nastavku ultrahita Top Gan vratile sve zvezde osim glavne glumice, a kako je obožavana “majka” Harija Potera prešla put od dobre vile do – veštice?

Uveliko smo okupani suncem i letom, spremni za putovanja i avanture koje nas očekuju. Ukoliko ste odabrali destinaciju i rezervisali smeštaj, preostalo je samo da odaberete adekvatne modele kupaćih kostima i letnjih aksesoara. Neka vas naša moda i editorijal na putu izbora inspiriše.

Zanimljiv je način na koji nam se vraćaju pojedine dive osamdesetih, dok Sijena Miler uspeva konačno da izađe ih holivudskog limba – poznata i dobra glumica koja nikada nije bila zvezda. I, onda, kakav biste savet dali mlađoj sebi? Najbolje je pitati nekadašnje “nevaljalo dete” šou-biznisa, koje svi znamo.

Redakcija magazina GRAZIA

Tim:

Fotografije: Emilija Stanišić
Stajling: Marko Mrkaja
Šminka: Anastasija Poznanović
Frizura: Vasilisa Maljm
Modeli: nikki, anka p, anka m. @J’s management