Zvezde serije “Seks i grad” zahvalile su lekarima koji se bore protiv pandemije koronavirusa

Zvezde serije „Seks i grad“ Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, Kim Katrall, zajedno sa ostalim glumcima, zahvalili su medicinskom osoblju koje se bori protiv pandemije koronavirusa koristeći podcast Bradshaw Boys.

Glumica se direktno obratila ženi Meg. Ona je lekar koji radi na odeljenju intenzivne nege COVID-19 na klinici u Njujorku. Meg je veliki fan serije “Seks i grad” i podcasta Bradshaw Boys.

Prema podcast timu, Meg ih “sluša dok odlazi na posao i vraća se sa posla.” Teško je u takvim trenucima pokušati pronaći adekvatne reči za izražavanje zahvalnosti, poštovanja, obožavanja, strahopoštovanja.

Sintija Nikson, koja je glumila Mirandu u seriji, rekla je – “Znam koliko je neverovatna vaša bolnica. Spasili ste život moje majke kada je 2001. godine doživela srčani udar. Hvala vam na onome što radite, čujem da je vaš muž takođe lekar hitne pomoći. Sada ste vi naši heroji. Molim vas ostanite na sigurnom. I od srca vam se zahvaljujem. “

Sara Džesika Parker izrazila je zahvalnost i Meg i drugim zdravstvenim radnicima, rekavši: „Ne znam kako da im se dovoljno zahvalim.”

U međuvremenu, Dejvis (Šarlot) je rekla: “Puno vam hvala na onome što radite. Znamo da je zaista teško i svima nama toliko znači da ste na prvoj liniji.”