Ako želite da manifestujete zdravu i harmoničnu vezu, mlad Mesec u Vagi je savršen trenutak za to

Mladi Mesec u Vagi (6. oktobar) donosi, hm, mnogo toga, a najvažniji razlog za to je taj što se susreće sa čak šest retrogradnih planeta, uključujući naravno i Merkur.

Merkur, Uran, Neptun, Jupiter, Saturn i Pluton kreću se, dakle, retrogradno i pozivaju nas da se okrenemo sebi, svemu što smo do sada doživeli i iz tih dešavanja izvučemo lekcije i uputstva kako dalje. Ovo zato utiče na efekte mladog Meseca u Vagi jer je Vaga znak koji označava ljubav, veze, pravdu, balans i iznad svega – fer odnose. Ako spojimo ova dva, dolazimo do zaključka da će nam stare lekcije iz polja ljubavi biti u fokusu, ali i od korisiti. Shvatimo li šta naše srce želi, moći ćemo to i da manifestujemo – sada je pravi trenutak.

Ipak, budite oprezni sa osećanjima i budite iskreni prema sebi – možda mislite da možete da nastavite dalje ali istina je da ste samo ljudsko biće koje, baš kao i svi, ima emocionalni prtljag. Svakako, radite na sebi i procesuiranju onoga što osećate – rezultat će biti i više nego dobar. 

Da li ste već pročitali svoj mesečni horoskop za oktobar?

U nastavku pročitajte šta mladi Mesec u Vagi donosi vašem horoskopskom znaku:

Ovan

Kvalitetna veza i ostvarivanje ljubavnih želja su iza ćoška! Važno je samo da budete to što jeste i da sprečite sebe da overtinkujete. Uz to, budite iskreni prema sebi – šta vam je kod partnera zaista najvažnije?

Bik

Mlad Mesec u Vagi vama donosi poboljšanje na polju karijere. Dobre vesti stižu i pravi je trenutak da budete nagrađeni za sve što ste do sada uradili. Budite strpljivi i uskoro ćete videti rezultate.

Blizanci

Zvezde su na vašoj strani – otvorite um i srce i pustite da ideje koje vam padaju na pamet prostruje kroz celo telo. Osetite ih. Sada možete i da ih ostvarite, samo napravite prioritete. 

Rak

Retrogradni Merkur donosi stare uspomene i osećanja, pa se nemojte iznenaditi ukoliko se osećate emotivnije nego inače. Kako biste mogli u miru da se posvetite svom emotivnom stanju, pustite svetlost u svoj dom – ako napolju nema sunca, unesite ga kroz lampice i sveće. U ušuškanoj atmosferi osetićete se znatno bolje. 

Lav

Energija mladog Meseca u Vagi podstaći će vas da se okrenete sebi i svom izgledu. Ukoliko ste do sada odlagali sređivanje ormara, šoping ili pak beauty rituale jer ste zapali u kolotečinu, sada je trenutak da to promenite. Kada se na ovaj način pozabavite sobom, vratiće vam se potrebno samopouzdanje.

Devica

Ukoliko ste do sada nešto jako želeli, došao je trenutak da to i dobijete. Opustite se – gotovo da nećete morati da uradite ništa po tom pitanju, već će vam ispunjenje želje doslovno pasti u krila. Ipak, moguće je da na kraju nećete biti previše oduševljeni svojim “poklonom”, niti ćete ga ceniti dovoljno, ali setite se da ste ga ipak dobili!

Vaga

Srećan rođendan, drage Vage! Koliko god nebo bilo retrogradno, ovo je vaš period i treba ga iskoristiti maksimalno moguće. Ne samo da je važno da vam celokupan fokus bude na vama samima, već bi bilo dobro da razmišljate o svojim željama, manifestujete ih ili na bilo koji drugi način “prizovete” jer energija mladog Meseca radi u vašu korist.

Škorpija

Ovih dana bi trebalo da se posvetite svojim emocijama – šta osećate, šta želite, šta vas muči, brine, žulja. Dozvolite svim osećanjima da prođu kroz vas i dozvolite im da budu viđena. Sami ćete znati koja emocija je ona prava i kojom treba da se pozabavite, samo ne bežite od njih. 

Strelac

Možete da očekujete mnogo lepih vesti i novih mogućnosti. Već ste odradili sav posao, sada samo treba da se opustite i sačekate svoje nagrade. Blago vama!

Jarac

Nemojte dozvoliti da vas novi projekti poremete – da, biće mnogo posla, neće biti lako i biće potrebno mnogo strpljenja, ali trud će se na kraju isplatiti. Ovo će biti izazovan period za vas, ali baš kao i svaki put do sada, i ovoga puta ćete uspeti.

Vodolija

Nemojte se čuditi ako se ovih dana budete osećali kao da ste u školi. Nove lekcije dolaze sa svih strana, ali upravo to je ono što vam je potrebno, zato bi vam bolje bilo da obratite pažnju na svak u od njih. Sve ovo je za više dobro, odnosno vašu bolju budućnost. 

Ribe

Ovo je vreme vaše lične transformacije – nemojte se plašiti promena jer su one sada i više nego neophodne. Dosta je bilo istog, vreme je za nešto novo. Prijaće vam. 

Foto: Pexels