Ko će se zaljubiti, a ko doživeti veliku sreću: Evo šta nam Jupiter donosi do kraja godine

Nakon svih retrogradnih putanja planeta koje su nas dovodile do ludila, haotičnom periodu se izgleda nazire kraj. Ha, kakv šok, zar ne?

Ne samo da je Merkur išao putem unazad, već je to činio i Jupiter, ali budući da su takvi planetarni aspekti iza nas, vreme je da svi zajedno krenemo napred. Šta možemo da očekujemo tokom direktnog hoda Jupitera? Odbacivanje svega što treba da ostane u prošlosti i što smo odavno prevazišli samo nismo imali hrabrost da to sebi priznamo; rast, sreću, poboljšanje finansijske situacije i stabilizaciju međuljudskih odnosa; olakšanje, optimizam i emotivnu ispunjenost. 

Sve u svemu, astrolozi najavljuju bolje dane koji će nam doneti ne samo dobre aspekte, već i spoznaju da sve što se privelo kraju je zapravo bilo za naše dobro. Osim toga, treba znati da Jupiter od nas zahteva da budemo pozitivni i da u tom pravcu i usmerimo svoju energiju tako da – ne smemo biti neposlušni!

A šta baš vaš horoskopski znak očekuje pod ovim uticajem Jupitera?

Mnogi Ovnovi će uspeti da se povežu sa pravim ljudima u pravo vreme i na taj način će ostvariti svoje snove i stići do željenih ciljeva. 

Bikovi će biti fokusirani na profit, te će uspeti da reše sve što ih je do ovog trenutka mučilo. 

Za Blizance, ovo je dobar period za pokretanje nekih novih tema i projekata, a moguća su i uzbudljiva putovanja.

Rakovi će privlačiti pažnju gde god se pojave, što će kao rezultat imati poboljšanje na emotivnom planu. 

Lavovi će takođe biti uspešni u ljubavi – dok će zauzeti dovesti svoj odnos do savršenstva, oni slobodni mogu upoznati onog pravog. 

Device će se najzad osećati odlično, a sa tom energijom mogu da briljiraju na poslovnom planu. 

Za Vage je savet samo jedan – pokrenite se! Vreme je za druženje, za zabavu, ali i ljubav. Stižu zaista bolji dani!

Škorpije će se fokusirati na svoj “kućni” život – posvetiće se odnosima sa ukućanima, ali će takođe razmišljati i sprovesti u delo ideju o drugačijem uređenju ili pak kupovini novog životnog prostora.

Ovo je period velike sreće za Strelčeve – pozitivnost i dobro raspoloženje prate vas na svakom koraku.

Jarčevi će naročito poboljšanje osetiti na polju finansija – najzad ćete uspeti da ostvarite svoje planove i ideje. 

Vodolije treba da razmišljaju o svojoj budućnosti jer je ovo trenutak kada treba postaviti temelje, a zatim i ostvariti sve želje. 

Ribama se smeši divan i srećan period, samo je potrebno da se malo strpe dok Jupiter ne uđe u njihov znak. Sve u svemu – bićete zadovoljni!

Foto: Unsplash

Priredila: I. T.