Mladi Mesec u Škorpiji najviše će uticati na ova 4 horoskopska znaka

Sezona Škorpije sama sa sobom donosi, najblaže rečeno, mnogo različitih osećanja, a sve ovo se može još i više pojačati dolaskom mladog Meseca koji će biti u ovom najstrastvenijem i najmisterioznijem horoskopskom znaku. Zato, počevši od 4. novembra, očekujte mnogo promena, ideja, ali i uzavrelih emocija.

Zanimljivo je da će mladi Mesec u Škorpiji biti “u sendviču” sa Marsom, planetom seksa i agresije, i Merkurom, planetom svesti i komunikacije. Budete li pali pod uticaj Škorpije, moguće je da ćete zakomplikovati sve što se zakomplikovati može i nećete biti otvoreni za promene koje svakako dolaze. Jer, setimo se, mladi Mesec uvek je u vezi sa promenama i novim počecima. U redu, ovoga puta to znači suočavanje sa našom tamnom stranom, ali dokle god postoji rešenje – treba ga iskoristiti! Već pomenuti Mars i Merkur takođe će prolaziti kroz znak Škorpije tako da… Možda bi bilo pametno dobro proučiti ovaj znak zodijaka čisto da bi vam bilo jasno šta vam se dešava.

No, iako sve ovo zvuči kao previše za izdržati, neće svi znaci biti tako intenzivno pogođeni. Naprotiv, samo ova četiri znaka osetiće najjači uticaj ovih planetarnih aspekata – ostali (možda) možemo da odahnemo!

Pročitajte mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. na ovom linku.

Foto: Unsplash, Shutterstock

Priredila: Ivana Tomić