Adel kreće na fakultet

Nakon što završi sa turnejom u Las Vegasu, koja je nekolio puta odlagana, Adel planira da upiše fakultet. Pevačica će se posvetiti svojoj drugoj velikoj strasti – engleskoj književnosti, prenosi BBC.

Da nisam uspela kao pevačica, mislim da bih bila nastavnica engleskog jezika, otkrila je Adel fanovima i dodala da jako želi da diplomira englesku književnost: “Volela bih da mogu da pohađam predavanja na fakultetu I iskusim sve to, ali ipak ću studirati online. To je moj plan za 2025. Još samo da steknem kvalifikacije”, istakla je dobitnica Gremmy nagrada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Adel je i ranije govorila o svojoj ljubavi prema maternjem jeziku, a prošle godine je na velikom “povratničkm” koncertu u Britaniji imala emotivni susret sa svojom nekadašnjom profesorkom engleskog, gospođom Makdonald. Bilo je to nakon što je pevačica otkrila, tokom audijencije u londonskom PaladijumuEmi Tompson, da ju je u mladosti najviše inspirisala upravo profesorka engleskog.

– Bila je kul, pristupačna i simpatična i jako sam se radovala njenim časovima.  Oduvek sam bila opsednuta engleskim jezikom i evo, sada pišem tekstove, ispričala je Adel tom prilikom.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram