Igra znakova: Adel se udala?

Adel i njen dečko Rič Pol nedavno su bili gosti na Bijonsinom 41. rođendanu, a pevačica je privukla veliku pažnju javnosti zlatnim prstenom, koji je nosila na levoj ruci.

Prsten je automatski pokrenuo brojna pitanja među fanovima, od kojih je glavno bilo – da li se Adel udala za sportskog menadžera. S obzirom na to da je u poslednjem intervjuu izjavila da bi definitivno postala njegova žena, jer je “opsednuta Ričijem”, mnogi nisu sumnjali u njen sledeći korak, kome je u prilog išao još jedan trag – post koji je pevačica nedelju dana ranije objavila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Naime, Adele je osvojila nagradu Emmy za svoj televizijski koncert One Night Only, a uspeh je proslavila na društvenim mrežama.

Objavila je fotografiju zlatne statuete na stolu u dnevnom boravku svoje vile u Los Anđelesu, ali je veću pažnju od nagrade među njenim fanovima skrenula personalizovana društvena igra – The Pauls. Mnogi su zaključili da  to može značiti samo jedno – Adel se udala za Pola i uzela je njegovo prezime (Paul).  

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram