Nostalgija: Margo i Rajan oživeli barbiku i kena iz 80-ih u outfitima na rolerima

Prošle nedelje dobili smo prvi sneak peek filma “Barbi”. Tada su objavljene fotografije glavnih glumaca, Margo Robi i Rajana Goslinga u kaubojskim kostimima kena i barbike, na setu. U kratkom prsluku i zvoncarama sa printom zvezdica barbi-pink boje, Margo je praktično oživela barbiku, dok je Rajan bio u crno-belom odelu sa pink maramom oko vrata – koja je bila sastavni deo i barbi outfita.

Ovih dana pojavile su se nove slike sa snimanja filma, nagoveštavajući nam pravac u kom će se kretati estetika čuvenog para – čini se kao da otvorenih očiju sanjamo vesele 80-te. Za scenu vožnje rolera Venice plažom, ken i barbika bili su u koordinisanim outfitima.

31-godišnja glumica, koja je neodoljivo podsetila na stvarnu barbiku, imala je na sebi pink biciklističke, šareni bodi i kačket istog printa. Kao nezaobilazan deo svakog barbi-stajlinga tu su bile neon žute alke i zaštitinici za laktove i kolena – u skladu sa rolerima.

Preplanulog tena i izvajanih ruku, Rajan je potpuno dočarao kena u šortsu, prsluku i kačketu identičnog dezena kakav je i barbi imala, uparenim sa neon pink majicom i neon žutom torbicom oko struka – kao ultimativnim aksesoarom 80-ih. Ken je zarazliku od barbike, nosio znojnike na zglobovima i zaštitnike samo na kolenima.

Iako je premijera filma zakazana tek za 21. jul 2023, uživaćemo do tada u ovim fantastičnim outifitima, koje možete pogledati u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.