grazia
X

U fokusu

Ovaj par igraće uloge barbike i kena

U skladu sa temom koja podrazumeva pregrštih jarkih pink tonova, te pastela žute i plave, ken sa izblajhanom plavom kosom uklopio se sasvim prirodno u ovo okruženje.

Pa, čak i njegov kompletan izgled i stajling koji podrazumevju: iskvarcovan ten, izbledeo džins, izvajane ruke i naglašane trbušnjake, te istaknutu belu gumu od bokserica na kojoj umesto očekivanog imena poznatog brenda donjeg veša, piše “Ken” - zapravo sve ima smisla u odnosu na kompletnu estetiku filma, koja je njegov vrlo značajan deo.

Pogotovo, ako se u obzir uzme činjenica da je film režirala Greta Gerwig, vickastost je očekivana.

Međutim, ono što nije bilo očekivano to je svakako izbor glavnog glumca za ovu važnu ulogu, koja će sasvim sigurno obeležiti njegovu karijeru.

U pitanju je holivudski srcelomac Ryan Gosling, koga poslednjih nekoliko godina od kako se posvetio porodici, nemamo priliku tako često da viđamo.

Tako da je sasvim, sasvim sigurno da je ovaj poslednji filmski osvrt na “Barbie” svet, nešto što nas u najmanju ruku neće ostaviti ravnodušnima.

41-godišnji Gosling pažljivo bira projekte u kojima će učestvovati, baš kao I njegova partnerka u ovoj ekranizaciji, a to je u ovom slučaju prililno očekiva Margot Robbie.

Dušebrižnici naime smatraju da ulozi kena više pristaju neki od Marvelovih junaka poput Chrisa Evansa ili Henry-ja Cavilla, jer se bolje uklapaju o ideji fizičkog izgleda ove popularne lutke iz ere 80-ih.

No, Margot Robbie otkrila je za medije da će nas film, čija se premijera očekuje tokom leta 2023. godine, iznenaditi po mnogim pitanjima, ne samo vezano za izbor vodećeg glumca.

Tekst: M.Bunčić

Foto: Profimedia, Instagram

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima

U fokusu

Kijanu Rivs: Bajker sa kojim bi se svaka žena rado provozala

Glumac novogodišnje pripreme obavlja na svom omijenom prevoznom sredstvu.