grazia

U fokusu

Ovaj par igraće uloge barbike i kena

U skladu sa temom koja podrazumeva pregrštih jarkih pink tonova, te pastela žute i plave, ken sa izblajhanom plavom kosom uklopio se sasvim prirodno u ovo okruženje.

Pa, čak i njegov kompletan izgled i stajling koji podrazumevju: iskvarcovan ten, izbledeo džins, izvajane ruke i naglašane trbušnjake, te istaknutu belu gumu od bokserica na kojoj umesto očekivanog imena poznatog brenda donjeg veša, piše “Ken” - zapravo sve ima smisla u odnosu na kompletnu estetiku filma, koja je njegov vrlo značajan deo.

Pogotovo, ako se u obzir uzme činjenica da je film režirala Greta Gerwig, vickastost je očekivana.

Međutim, ono što nije bilo očekivano to je svakako izbor glavnog glumca za ovu važnu ulogu, koja će sasvim sigurno obeležiti njegovu karijeru.

U pitanju je holivudski srcelomac Ryan Gosling, koga poslednjih nekoliko godina od kako se posvetio porodici, nemamo priliku tako često da viđamo.

Tako da je sasvim, sasvim sigurno da je ovaj poslednji filmski osvrt na “Barbie” svet, nešto što nas u najmanju ruku neće ostaviti ravnodušnima.

41-godišnji Gosling pažljivo bira projekte u kojima će učestvovati, baš kao I njegova partnerka u ovoj ekranizaciji, a to je u ovom slučaju prililno očekiva Margot Robbie.

Dušebrižnici naime smatraju da ulozi kena više pristaju neki od Marvelovih junaka poput Chrisa Evansa ili Henry-ja Cavilla, jer se bolje uklapaju o ideji fizičkog izgleda ove popularne lutke iz ere 80-ih.

No, Margot Robbie otkrila je za medije da će nas film, čija se premijera očekuje tokom leta 2023. godine, iznenaditi po mnogim pitanjima, ne samo vezano za izbor vodećeg glumca.

Tekst: M.Bunčić

Foto: Profimedia, Instagram

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Prijanka Čopra Džonas ekskluzivno za magazin GRAZIA: "Konačno dobijam uloge koje sam oduvek želela"

Od Bolivuda do Holivuda, Prijanka Čopra Džonas osvojila je svet. A tek je počela...

U fokusu

Design by superhuman: Veštačka inteligencija preuzima vlast, od mode do filma i advertajzinga

Kada su pre četrdeset godina u akcionom klasiku Terminator mašine preuzele vlast, beše to čista utopija. Danas računari zaista dizajniraju, zaljubljuju se, čak dižu ljude iz mrtvih...

U fokusu

Femicid u Srbiji nije novost, ali jesu načini kojima se protiv njega borimo

Femicidi se često dešavaju upravo kada žena napusti nasilnika, kada on izgubi kontrolu i moć koju je imao nad njom

Intervju

U Srbiji se ženski glas ubrzano budi i naširoko čuje

Iva Parađanin, osnivačica podkasta Tampon Zona, govori o feminizmu danas, borbi za ženska i ljudska prava i njenoj perspektivi u budućnosti

U fokusu

Koje slavne ličnosti će prisustvovati Met Gali 2023?

U trenutku kada je objavljeno da će tema ovogodišnje Met Gale biti „In Honor of Karl“, najveći modni događaj godine još nestrpljivije isčekujemo.

U fokusu

Đovani Boldini: Slikar ženske duše

Izložba u Italiji, sa više od osamdeset portreta plemkinja, ističe sposobnost majstora Đovanija Boldinija ne samo da uhvati lik svojih modela, nego i da ih podvrgne psihoanalizi

Intervju

Staša Koprivica: Povratak rediteljke u velikom stilu

Odsustvo sa scene donosi umetniku strah od zaborava. To ne važi za jednu od naših najuspešnijih rediteljki, jer su njene predstave i dalje omiljene, iako je bila opravdano odsutna...

Intervju

Lenka Dunđerski: Tamara Aleksić ekskluzivno za magazin Grazia o ovoj i drugim ulogama zbog kojih smo je zavoleli

Za nju kažu da je bumer u svetu milenijalaca. Ona nije sigurna šta to znači, ali zna kakav čovek želi da bude: onaj koji polaže starinsku NADU U TO DA SE TRUD, RAD I PRISTOJNOST C...

U fokusu

Karijera za generaciju Z: Menja se način zaposlenja!

Spajajući ljude kojima treba posao sa kompanijama koje ih traže, TikTok će promeniti način na koji se traži zaposlenje. Samo oni koji se plaše da govore pred kamerom nadaju se da n...

U fokusu

Rijana je najpraćenija žena na Tviteru

A sa trona je skinula Kejti Peri.

U fokusu

Vensan Kasel izbrisao sve slike supruge sa instagrama

O razlazu sa Tinom Kunaki počelo je da se šuška još početkom godine.