7 serija za kišno veče na koje će se svaka trendseterka navući

Kada vikend ne ostavlja mnogo prostora za aktivnosti napolju, ne preostaje nam ništa drugo nego da se ušuškamo u svoju najudobniju fotelju, zgrabimo laptop i prepustimo se omiljenom načinu za opuštanje – gledanju serija. Ukoliko ovoga puta ne želite da se po ko zna koji put vratite svojoj komfornoj seriji, predlažemo vam neke nove naslove koji donose baš sve što nam je potrebno ovog vikenda – zanimljive priče i još zanimljivije odevne kombinacije (jer ipak se treba pripremiti za novu radnu nedelju).

Emily in Paris

Ukoliko ste propustili hajp kada je ova serija tek izašla, krajnje je vreme da se prepustite talasu i, taman pred drugu sezonu, doslovno u jednom dahu pogledate 11 kratkih, ali zanimljivih epizoda. Serija donosi priču o mladoj Amerikanki koja se poslom našla u Parizu koji obožava, ali nije sigurna da su joj osećanja uzvraćena. 

Girlboss

Ova serija je delimično snimljena po uzoru na životnu priču Sophie Amoruso, osnivačice retailer kompanije Nasty Gal. Tako, glavna junakinja Sophia otkriva ljubav prema modi i pokušava da postane ozbiljna poslovna žena što je jako zanimljivo za gledati onog trenutka kada posao počne da se razvija i raste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIRLBOSS (@girlbossnetflix)

Absolutely Fabulous

Ako ovih dana razmišljate o smislu života, možda ne bi bilo loše da se opustite i pogledate kako to rade Edina “Eddy” Monsoon i njena najbolja prijateljica Patsy Stone koje gotovo svakog dana žive “u izmaglici drogirane, pijane sebičnosti”. Ne kažemo da treba da vam budu uzor – ali sigurno će vas nasmejati i naterati da shvatite šta (ne) želite da budete. 

RuPaul’s Drag Race

RuPaul je u potrazi za novim američkim drag zvezdama, a kao i svaki put kada je reč o reality programu ovog tipa – uzbudljivih scena i fenomenalnih fashion & beauty look-ova ne manjka! Počnite da gledate večeras, ali ne garantujemo da ćete moći da se zaustavite.

Gossip Girl

Dok više iz znatiželje nego iz prave želje iščekujemo reebot naše omiljene tinejdž serije, nikada nije loše podsetiti se originala koji smo toliko voleli. Ko se još uvek nije pitao ko je “tračara” i prepustio spletkarenjima bogatih klinaca koji su uz to sjajno stilizovani, to mora odmah da ispravi – pravac na gledanje ove serije, već večeras!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll)

The Pursuit of Love

Onima kojima su dosadile savremene priče, preporučujemo ovu seriju koja je snimljena po romanu Nancy Mitford. Budući da se radnja dešava tokom dvadesetih godina 20. veka, prelepi kostimi su zagarantovani, kao i uzbudljiva priča o dve udate žene čiji životi se i ne razlikuju baš toliko.  

Pose

Na kraju, još jedna modna poslastica upakovana u višestruko nagrađivanu seriju Billyja Portera o balskoj kulturi i kulturi gej i trans zajednice, besnoj krizi AIDS-a i kapitalizmu. Vredi pogledati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pose FX (@poseonfx)

Tekst: Ivana Tomić

Fotografije: Instagram