Beetlejuice 2: Pogledajte prvi trejler sa Dženom Ortegom kao ćerkom Vinone Rajder

U svetu filma, retko koji naslov ima moć da istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom kao “Beetlejuice Beetlejuice”. Ovaj film, koji predstavlja spektakularan povratak kultne franšize, ne samo da se poigrava granicama žanra, već postavlja nove standarde u pripovedanju, vodeći nas kroz uzbudljivu i duboko emotivnu priču otkrivanja i samootkrića.

“Beetlejuice Beetlejuice” obećava da će nas povesti na putovanje kroz neistražene dubine haosa. Na krilima maštovitog genija Tima Burtona, ovaj film otvara vrata jednom novom, ali nezaboravnom čarobnom svetu.

Majkl Kiton se vraća svojoj legendarnoj ulozi Bitlđusa, demona sa smislom za humor kakav još niste videli, spreman da na potpuno nov način oživi haos i ludilo. Uz njega, zvezdani povratak Vinone Rajder kao Lidije Dits i Ketrin O’Hera u ulozi Deli Dits, zajedno sa svežim licima poput Anje Tejlor-Džoj i Krisa Hemsvorta koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči.

Posebno se ističe Džena Ortega u ulozi Astrid, Lidijine ćerke, koja svojom snažnom izvedbom dodaje novu dimenziju i emocije ovom već bogatom univerzumu. Dok se tri generacije porodice Dits vraćaju kući suočavajući se s tragedijom, otkriće misteriozni model grada na tavanu, koji nenamerno otvara portal prema zagrobnom životu. Sa vremenom na izmaku, samo je pitanje trenutka pre nego što Bitlđus ponovo prizove svoje jedinstvene vragolije.

“Beetlejuice Beetlejuice” je film koji ne smete propustiti. Sa svojom moćnom kombinacijom akcije, humora i duboke emotivnosti, ovaj film će vas povesti na nezaboravno putovanje i probuditi duh nepokornog avanturizma. Uronite u ovaj film i doživite nezaboravnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha! U distribuciji Blitz filma, u bioskope širom Srbije stiže 5. septembra 2024. godine.

foto: profimedia, youtube, imdb