Eva Longoria promovisala film Flamin’Hot, svoj rediteljski prvenac

Ako niste znali, u Los Anđelesu se upravo održava Latino International Film Festival, na kojem je glumica Eva Longoria odlučila da predstavi svoj rediteljski prvenac, film Flamin’Hot.

U pitanju je istinita priča o Richardu Montañezu, čoveku koji tvrdi da je izumeo čuvenu “grickalicu”, Flamin’ Hot Cheetos, što su kasnije mnogi osporavali. Na IMDB-u ovo ostvarenje okarakterisano je kao drama, zahvaljujući kojem je Longoria ostvarila svoj davnašnji san – da režira dugometražni film.

Ovo nije njen prvi izlet u svet režije, do sada iza sebe ima 18 projekata koje je režirala, uglavnom epizode raznih serija, kao što su Telenovela, Opasne služavke, Devica Džejn.

Za ovu priliku, Longoria je nosila crnu Mônot haljinu, sa dubokim šlicem, koju je uparila sa Santoni platformama,  Candy Ice minđušama, Le Vian prstenom i Jimmy Choo clutch torbom. Lepotica je ovim besprekornim autfitom samo nastavila seriju predivnih look-ova na crvenom tepihu. Istog dana (dana kada je imala premijeru svog filma), posetila je The Hollywood Reporter 2nd Annual ‘Raising Our Voices’ manifestaciju, u kojoj je blistala u crnom topu, sa istaknutim crnim cvećem, i dugom suknjim A kroja. U crnom je uglavnom bila i na Kanskom filmskom festivalu, a jedan od zapaženijih stajlinga pokazala je na premijeri.

Film Flamin’Hot Chetetos 9. Juna stiže na Disney+ i Hulu streaming servise, što je dobra prilika da ga vidimo i na našim prostorima.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram