Glumica Andra Dej je odgovorila na glasine o vezi sa Bredom Pitom

Prema prethodnim izveštajima, glumica je Breda Pita upoznala na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Andra Dej možda nije osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu “The United States vs. Billie Holiday” na ovogodišnjoj dodeli Oskara, ali je bar imala priliku da razmeni broj telefona sa Bredom Pitom.

To su barem otkrili izveštaji nekoliko dana nakon dodele nagrade, govoreći o mogućoj vezi između glumca i glumice. Očigledno je iste postove čitala i sestra Andre Dej koja je, videvši vest, odmah pozvala slavnu glumicu  kako bi saznala da li je to zaista istina.

Na razočaranje mnogih tabloida, Andra Dej je priznala da se to nije dogodilo. U intervjuu za „Entertainment Tonight“ tokom dodele BET nagrada, glumica i pevačica izjavila je da nije upoznala 57-godišnjeg glumca i naravno da nikada nisu razmenili telefone.

„Nismo zajedno“, rekla je, dodajući „ni ne poznajemo se“. Priča je, kako je istakla, sačinjena ni iz čega. Ipak, čak i ako glasine nisu tačne, Dej nije propustila da kaže da je Bred neverovatan i izuzetno talentovan.

Naravno, ovo nije prvi put da je glumac optužen za veze koje zapravo ne postoje. Naročito sada kada je slobodan, nakon razvoda od Anđeline Džoli. Njegova poslednja potvrđena kratka veza bila je sa manekenkom Nikol Poturalski, sa kojom je raskinuo u oktobru.