Goruća vest dana: Kim Katral vraća se u “Seks i grad” kao Samanta Džouns

„Seks i grad“ univerzum ponovo će biti ceo. Kim Katral, još jednom će oživeti svoju kultnu ulogu Samante Džouns u finalu druge sezone “And just like that”.

Ali ona će se pojaviti u samo jednoj sceni. Prema izvorima, Kim je svoj dijalog snimila 22. marta u Njujorku, a da nije videla niti razgovarala sa zvezdama serije, uključujući I Saru Džesiku Parker.

U sceni, Samanta, koja se u seriji preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Keri Bredšo. U prvoj sezoni “And Just Like That,” Keri se dopisivala preko poruka sa Samantom, da bi u finalnoj epizodi napravile plan da se vide.

Čuvena kostimografkinja „Seks i grada“ Patriša Fild, koja nije radila na novom serijalu “Seks I grada”, obukla je Samantu za svoju scenu. Njena pojava, za sada neće značiti nastavak ovog lika u seriji.

Ni Kim, ni predstavnici HBO Max-a, još uvek nisu davali nikakve komentare u vezi sa ovom vešću. I dok su Majkl Patrik King i SJP na konferenciji za štampu prošle godine rekli da ne vide nikakvu mogućnost da se Samanta vrati u seriju, predsednik i izvršni direktor HBO i Max sadržaja, Kejsi Blojs obratio se Kim da ponovo prošeta Samantinim štiklama, što je dovelo do njene potvrdne odluke.

Bilo kako bilo, povratak Samante u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti verne fanove „Seks i grada“, koji su tražili makar i uvid u voljenu, osnaženu publicistkinju koja je napravila revoluciju svojom seksualnošću.

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.