“I tek tako…” stiže nam i 3. sezona serije

“And Just Like That” dobija i svoju treću sezonu.

Vest stiže neposredno uoči finala 2. sezone, koje će se odigrati 24. avgusta na HBO Max platformi (slučajnost?). „Radujemo se da provedemo još više vremena u ‘Seks i grad’ univerzumu, pričajući nove priče o životima bliskih i aspirativnih likova koje igraju ovi neverovatni glumci”, rekao je izvršni producent serije Majkl Patrik King. „I tek tako…“ dolazi treća sezona.“

Serija ponovo ujedinjuje Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis dok ponavljaju svoje uloge iz „Seks i grada“. U novoj sezoni franšize takođe se vraća Džon Korbet kao Ejdan, ali i obožavana (i nestrpljivo isčekivana) Samanta Džouns u samom finalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

„Drago nam je što možemo da podelimo da je od lansiranja druge sezone ‘And Just Like That…’ serija rangirana kao najgledaniji sadržaj platforme.” Rekla je Sara Obri, šef kontenta za Hbo Max. „Dok se približavamo dugo očekivanom finalu sezone u četvrtak, podižemo naš kosmos na Majkla Patrika Kinga i njegov veličanstveni tim pisaca, producenata, glumačke ekipe i ekipe koja nastavlja da nas šarmira 25 godina kasnije, dinamičnim prijateljstvima i zanimljivim pričama. Jedva čekamo da publika vidi gde će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčan(k)e.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila; T.M.