Još jedno holivudsko suđenje koje se pretvara u seriju? Oh da!

Ranije ove godine, činilo se da je ceo svet bio magnetski fokusiran na jedan sudski spor: slučaj Gvinet Paltrou, kojoj je suđeno zbog navodnog naletanja skijama na penzionisanog optičara Teri Sandersona u Deer Valley-u, u Juti.

Sada će priča, koja je preplavila naslove, biti pretvorena u dokumentarac pod nazivom Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial. Evo svega što do sada znamo o seriji, uključujući I datum njenog izlaska.

O čemu će se raditi u seriji Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial?

Dokumentarac će se zasnivati na tužbi Terija Sandersona protiv Gvinet – a potom i njenoj ptotivtužbi, nakon što se dvojac sudario na skijaškoj stazi u Juti 2016. godine. Teri je tvrdio da je ostavljen da trpi fizičke povrede i emocionalni stress. Porota je u martu 2023. proglasila glumicu nevinom.

O suđenju, koje se održalo početkom ove godine, govorilo se bez prestanka na društvenim mrežama, sa seciranjem detalja (ko je na koga naleteo skijama) i bezbrojnim mimovima među kojima su najpopularniji glumičino žaljenje da je „izgubila pola dana skijanja“ i njen rastanak sa Sandersom „želim ti dobro“.

Da ne pominjemo koliko je suđenje zaslužno za popularizaciju pokreta ‘tihog luksuza’, zahvaljujući glumičinoj fantastičnoj garderobi u sudnici, punoj kremastog kašmira, chunky zlatnog nakita i meke kože brendova The Row, Prada i njene sopstvene etikete Goop. Možemo očekivati da će sve ovo, i više od toga, biti istaknuto u narednom serijalu.

Ko snima dokumentarnu seriju?

Produkcijska kompanija Optomen (koja stoji iza drugih dramskih serija o slavnim ličnostima u sudnici, uključujući Johnny vs Amber i Kim vs Kanye: The Divorce) nastavljaju svoju ‘Vs’ seriju za Discovery+ sa dvodelnim dokumentarcem. Prema navodima, premijera će se odigrati kasnije ove godine (bez preciznog datuma, još uvek).

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.