Kim Kardašijan ili Lejdi Gaga: Izašao je trejler za 12. sezonu serije American Horror Story

Kada je objavom na instagramu najavila da postaje deo nove, 12. sezone kultne serije American Horror Story, fanovi Kim Kardašijan su vesti prihvatili s rezervom jer, iako godinama učestvuje u reality šouu svoje porodice i ima brdo snimljenog materijala za modne kampanje i društvene mreže, može li najpoznatija osoba na svetu da stane rame uz rame sa nekim od najvećih glumaca današnjice koji su učestvovali u projektu Rajana Marfija, među kojima su Evan Peters, Ema Roberts, Džesika Lang, Ves Bentli, Lejdi Gaga?

Paaaaa, tizer za novu sezonu pokazuje da može.

U sezoni koja se zove Delicate, a zasnovana je na horor romanu Rozmarina beba, Kim igra pored slavnih Eme Roberts i Kare Delevinj, a ono što smo videli u samo nekoliko minuta pokazuje neverovatnu tranformaciju rijaliti zvezde koja sa dugom plavom kosom i šminkom podseća na Lejdi Gagu.

Trejler sem atraktivnih glumaca (svi su se obradovali povratku Eme Roberts u seriju!), prikazuje i scene porođaja i paukove, a mi, iako sve deluje krajnje jezivo, jedva čekamo 20. septembar da vidimo kako se Kim snašla u novoj ulozi. U 12. sezoni sem Kim, Kare i Eme, gledamo još i Zakarija Kinta, Mikaelu Rodrigez, Odesu A’zion, Debru i Džuli Monk.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia

Video: YouTube