Njegov otac je akcioni heroj, a majka je bila deo britanske glumačke dinastije – možete li da pogodite ko je ova nova zvezda Holivuda?

Njegov otac ne samo da je glumio u jednoj od najvećih akcionih franšiza svih vremena, već je imao i popriličan udeo u neverovatnim dramskim nastupima, čak i sebi zaradio nominaciju za Oskara. U međuvremenu, njegova majka je bila veoma uspešna glumica sama po sebi, igrajući u nekoliko filmskih hitova tokom svoje, preko 20 godina, duge karijere. Takođe je bila deo britanske glumačke dinastije i plod ljubavi moćnog para šoubiznisa. Sada njihov sin ide njihovim stopama kao glavni junak u nadolazećoj drami. Možete li pogoditi ko je on?

To je Majkl Ričardson, sin čuvenog glumačkog para Lijama Nisona i Nataše Ričardson – ćerke glumačke ikone Vanese Redgrejv i reditelja Tonija Ričardsona.

Nažalost, Nataša je umrla nakon što je zadobila tešku povredu dok je pohađala časove skijanja u Kanadi u martu 2009, te je Majkl (kršteno Nison) promenio prezime u Ričardson, kako bi odao počast majci.

Ovaj 27-godišnji irski glumac igraće u novom filmskom ostvarenju On Our Way. Predstojeći film, u kom glumi i njegova baka Vanesa, prati priču problematičnog mladog režisera Henrija Ričardsona, koji se bori sa mračnim glasovima u svojoj glavi. Međutim, ostvarjue romantičnu vezu sa Rozmari Kertis (Sofi Lejn Kertis) koja postaje njegova muza, sa nadom da će mu pomoći da se izvuče iz toga.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.