Otkrivamo vam sve o novom filmu Blejk Lavli “It Ends with Us”

blejk lavli

Čuveni bestseler Kolin Huver “It Ends with Us”, dobija svoju filmsku adaptaciju sa Blejk Lavli u glavnoj ulozi. Ova adaptacija, u kojoj se Blejk pridružuje i Džastin Balodoni, obećava da će verno preneti emocije, složenost likova i intenzivne trenutke koji su knjigu učinili globalnim fenomenom. Za sve ljubitelje romana i filmofile, ova ekranizacija donosi mnogo iščekivanja i uzbuđenja. U nastavku saznajte sve što je do sada poznato o ovom filmu, uključujući radnju, glumačku ekipu, datum izlaska i kontroverze koje su pratile produkciju.

Radnja filma “It Ends with Us”

blejk lavli


“It Ends with Us” prati priču Lili Blum, koja se seli u Boston da ostvari svoj san o otvaranju cvećare. Dok se suočava sa traumatičnim uspomenama iz detinjstva, naročito zbog oca koji je zlostavljao njenu majku, Lili upoznaje šarmantnog neurohirurga Rajlija. Njihova ljubavna priča isprva deluje savršeno, ali ubrzo Lili primećuje sličnosti između Rajlija i nasilnog ponašanja svog oca. Stvari postaju još složenije kada se u njen život vrati prva ljubav, Atlas. Lili se suočava sa teškim odlukama dok pokušava da nađe snagu da izgradi bolju budućnost.

Datum izlaska filma


Prvobitni datum izlaska filma bio je zakazan za 9. februar 2024. godine, ali zbog štrajka glumaca i pisaca u Holivudu, premijera je odložena za 9. avgust 2024. godine. Ovaj datum sada s nestrpljenjem očekuju fanovi širom sveta.

Glumačka ekipa


Blejk Lavli će igrati glavnu ulogu Lili Blum, dok će Džastin Baldoni preuzeti ulogu Rajlija. Brendon Sklenar će glumiti Atlasa, Lilinog bivšeg dečka koji se vraća u njen život.

Trailer


Prvi trailer za film objavljen je 16. maja 2023. godine. Sa pesmom Tejlor Svift “My Tears Ricochet” u pozadini, trailer prikazuje ključne trenutke iz filma, uključujući Rajlijeve nagle ispade i nežne scene između Lili i Atlasa. Trailer je izazvao veliko interesovanje i dodatno podigao očekivanja fanova.

Kontroverze oko knjige

blejk  lavli


Iako je “It Ends with Us” stekao ogromnu popularnost, knjiga nije prošla bez kontroverzi. Tema porodičnog nasilja u romanu izazvala je raspravu kada je najavljena bojanka zasnovana na priči. Fanovi su izrazili zabrinutost da bi takav proizvod mogao umanjiti ozbiljnost teme. Colleen Hoover je brzo reagovala i obavestila izdavača da se bojanka neće objaviti, priznajući da je ideja bila pogrešna.

Foto: Profimedia, Youtube