Praznični i porodični sadržaji koji će vam ulepšati praznike

Idealno vreme za okupljanje porodice su upravo božićni i novogodišnji praznici. Nakon burne godine, na redu je vreme ispunjeno smehom, ljubavlju i nežnošću.  To je prilika da sumiramo utiske i opustimo se. Kako drugačije nego uz televiziju, dobar film i u zagrljaju najdražih.

Ako niste sigurni šta će od zabavnog sadržaja i filmova obradovati vaše najmilije, ostavljamo vam par predloga koji će vam pomoći pri izboru!

My gift: Božićni specijal Andervud

HBO ove godine daruje poseban, novogodišnji specijal. Publika će uživati u prazničnom raspoloženju kroz  My gift: Božićni specijal Andervud. Keri Andervud izvodi novogodišnje, tradicionalne pesme sa albuma „My Gift“ koji slavi trenutke ispunjene mirom, nadom i ljubavlju, baš kao i tokom praznika. Oduševićete se duetima, prazničnom atmosferom i dirljivim nastupima.

Grounded for Christmas

Priča o iznenadnom spustu sa oblaka koji će naizgled obično putovanje pretvoriti u ljubavnu sagu dvoje neznanaca. Šta se dešava kada pilot Nina i kopilot Brejdi  zaglave u porodičnoj kući njenih roditelja,  dok napolju besne oluje, a iznenada upadne bivši dečko spreman da vrati izgubljenu ljubav.

Miracle on 34th Street

Možda nije pun smeha i zabavnih situacija, ali ovaj emotivni film će vaše praznike učiniti još lepšim. Iako film datira još iz 1947. godine, napravljen je rimejk koji je po svemu bliži savremenim danima.

Love actually

Glumačka ekipa, dobro poznata po bravurama koje dovode smeh do suza oduševiće vas i u ovom filmu. Romantični događaji i šašav splet životnih okolnosti prate priču od početka do kraja.

Ljubav pobeđuje sve prepreke, a istrajnost je najvažnija u svim poduhvatima.

Bad Santa

Ako ste mislili da je za Badnje veče zanimljvo sedeti kod kuće, grdno ste se prevarili. Ova ekipa svoje Badnje veče provodi uzimajući sve što želi iz prodavnica. Sve će se izokrenuti kad im neko stane na put.