Prisila Prisli preplakala premijeru filma o Elvisu

Najiščekivaniji film godine, novo ostvarenje Baza Lurmana, o legendarnom Elvisu Prisliiju, Elvis,  konačno je prikazan. Premijeru je imao na 75. Kanskom filmskom festivalu, a u publici je sedela sedamdesetsedmogodišnja Prisila Prisli, bivša žena kralja rokenrola.

Prisila se apsolutno nije trudila da sakrije emocije, pa je sve vreme plakala dok je gledala filmsku biografiju velikog pevača, u kojoj se pojavljuje i njen lik. Na kraju je, kada su prošle stajaće ovacije za celu ekipu filma, prišla i zagrlila velikog Baza Lurmana, kome je pružala podršku od samog početka snimanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELVIS (@elvismovie)

Bazu i Prisili pridružila se glavna zvezda ovog ostvarenja, mladi Ostin Batler, koji je na velikom platnu oživeo Elvisov lik, a onda i Tom Henks u ulozi Elvisovog menadžera i Olivija DeJonge, koja tumači Prisilu.

Nakon crvenog tepiha cela ekipa je otišla na afterparty, dok su svetla na nebu formirala Elvisove figure, a pisalo je i #Elvismovie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELVIS (@elvismovie)

Italijanski rok bend, pobednici prošlogodišnje pesme Evrovizije – Maneskin, koji imaju pesmu u filmu o Elvisu, nastupali su te večeri, izvodeći Elvisov hit “If I Can Dream”.

Prisila, koja je vrlo emotivno doživela film o svom nekadašnjem suprugu, ranije je govorila o ovom ostvarenju. Na crvenom tepihu Met gale otkrila je da misli da je ovo film za svakoga i da će iz njega svako moći nešto da nauči i sazna što pre nije znao o Elvisu, a onda je svoje misli podelila i na instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELVIS (@elvismovie)

– Pogledala sam film o Elvisu, a trejler sam gledala preko hiljadu puta. Ali kad mi je naša ćerka (Lisa Meri Prisli) rekla koliko joj se dopada film, a kada je to isto učinila i moja unuka (Rajli), rasplakala sam se, podelila je svoje emocije sa fanovima Prisila i dodala: “Ponovo sam proživela svaki prikazani trenutak na filmu. Trebalo mi je nekoliko dana da se oporavim od emocija koje su me oprhvale. Prelepo urađeno Baz, Tome, Ostine i Olivija”, napisala je.

Nakon premijere u Kanu film o Elvisu, jednostavno nazvan – Elvis, u svetske bioskope stiže 24. juna.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram