Rene Zelveger završila međunarodno pravo i želi da se bavi politikom

Oskarovka Rene Zelveger (52) gostovala je ovog ponedeljka u NBC šouu, “Today Show”, gde je trebalo da predstavi svoju novu ulogu – lik Pam Hupp, koji tumači u krimi seriji “The Thing About Pam“, koja uskoro treba da krene sa prikazivanjem, a onda je, sa velikim zadovoljstvom, odgovorila na naizgled provokativno pitanje voditelja. “Šta ste radili između 2010. i 2016. godine, kada niste snimili nijedan film”, glasilo je novinarsko pitanje. “Studirala sam međunarodno pravo“, rekla je Rene sa oduševljenjem i ispričala sve o tome.

– Želela sam da naučim neke stvari. Uzela sam malo slobodnog vremena i vratila se u školsku klupu. Na UCLA univerzitetu sam studirala međunarodno pravo, rekla je, otkrivši da time želi da se bavi u budućnosti, ali da nije sigurna da li želi da napusti glumu zbog toga. 

Glumica, koja je pre nego što je napravila pauzu od šest godina igrala u filmu “Slučaj 39” i seriji “What/If”, a snimila je i fillm “Judy” (o glumici Džudi Garland) za koji je osvojila Oskara, otkrila je da je pravo oduvek zanima i da je sigurna da će do kraja života na svim partijima i javnim događajima “daviti do smrti” ljude o tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARJEN (@_a_r_j_e_n_)

Rene je otkrila i da je bila zadivljena kada je videla sebe na ekranu u ulozi ubice Pam Hupp, oduševljena time kako su šmikeri i maskeri izmenili njeno telo. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram