Scream Queen: Nestrpljivo isčekujemo horor “Immaculate” sa Sidni Svini u glavnoj ulozi

Budimo realni: ovo je doba Sidni Svini.

Nakon pojavljivanja u hit serijama kao što su Euphoria i The White Lotus, ušla je u istoriju rom-koma glumeći zajedno sa Glenom Pauelom u filmu Bilo ko osim tebe i pojavila se u Marvelovom filmu Madame Web sa Dakotom Džonson. Ali njeno sledeće pojavljivanje na ekranu biće nešto mračnije – horor smešten u italijanskom samostanu, gde Sidni igra problematičnu časnu sestru.

Immaculate izgleda kao lični projekat za Sidni – bila je na audiciji za film još 2014. godine, ali prema IMDB-u to se „nikada nije ostvarilo“. Tako je godinama kasnije preuzela ulogu producenta filma, revidirala scenario, pronašla sponzore i angažovala reditelja.

Ubrzo nakon završetka snimanja, Sidni je otišla na Instagram da obeleži „naporan rad“ i ludilo na snimanju Immaculate. „Upravo sam završila prvi film koji sam producirala, Immaculate, sa najneverovatnijom glumačkom ekipom i timom“, napisala je. „Ne mogu ni da opišem neverovatno iskustvo poslednjih nekoliko meseci u Rimu. Toliko sam naučila i jedva čekam da sa vama podelim svo ludilo koje smo stvorili.”

Evo svega što do sada znamo o Immaculate.

Radnja horora Immaculate

Zvanični sinopsis radnje filma glasi: „Američka časna sestra kreće na novo putovanje kada se pridruži udaljenom manastiru u italijanskom selu. Međutim, njena topla dobrodošlica se brzo pretvara u živu noćnu moru kada otkrije da njen novi dom krije zlokobnu tajnu i neizrecive užase.”

Ko glumi u Immaculate

Immaculate je sniman na lokaciji u Rimu, nesumnjivo u Vatikanu ili nedaleko od njega, tako da je većina sporednih glumaca Italijani – uključujući Simonu Tabasko (koja se takođe pojavila u Belom Lotosu), Benedetu Porkaroli, Nikola Senia i Doru Romano. Pojaviće se i Alvaro Morte, koga ćete možda prepoznati iz Casa de papel.

Kada će Immaculate izaći?

Očekuje se u bioskopima od 22. marta. Do tada, pogledajte trejler u nastavku.

Foto: Profimedia/Youtube