Seks i Grad 3 bez Samante – evo kako će je zameniti

Za ljubitelje serije „Seks i grad“ odsustvo Samanthe Jones u novom izdanju “And Just Like That” biće veliki udarac, zbog čega kreatori ove kultne serije pokušavaju da to genijalno sakriju.

U novom filmu o našim omiljenim „devojkama“ nedostajaće nekoliko važnih ljudi. Zverka neće biti tamo. Aidan, hoće. Samantha je rekla „Ne, hvala“ – i upravo je taj gubitak potresao SATC zajednicu do same srži.

Očigledno da je Samantha Jones vredela za troje, jer će nova serija dodati grupi glavnih likova tri žene. Kreatori serije su odlučili da se najzad potrude da u seriji izbalansiraju odnos manjina. U Njujorku 2021. godine nije moguće da grupa prijatelja bude okružena samo belcima. te će nove junakinje biti Afro-Amerikanke. 

Samanthino odsustvo će biti objašnjeno u prvoj epizodi, a prema šefu HBO Max-ovog sadržaja Casey Bloys, ona neće biti mrtva, što znači da fantazije o tome kako ožalošćene drugarice prekrivaju Samanthin nadgrobni spomenik bisernim strunama i dildom, samo su plod preaktivne mašte.

Identitet novih glumaca koji će biti dodati u glumačku postavu još nije poznat, ali će definitivno pratiti glavne likove Carrie, Charlotte i Mirandu.

„Njujork mora da odražava način na koji Njujork danas izgleda. Teško je biti ljut zbog ovoga, jer je to zaista nešto slično napretku – ili tačnije, tračak nade da će ponovno pokretanje biti malo realnije od originala.“ – Casey Bloys

Nova seriju koju će prikazati HBO Max, obuhvatiće 10 epizoda od pola sata i fokusiraće se na novu deceniju života glavnih likova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

foto:profimedia