Šokantan odlazak Čea i sve drugo što smo saznali o 3. sezoni “And Just Like That”

Nakon drugog dela And Just Like That koji je obeležen Ejdanovim vaskrsnućem, menjanjem teze o Mr. Bigu, izbegavanjem abortusa i drugim ignorisanjima, serija će se vratiti za još jednu rundu nepromišljenih i često zbunjujućih smicalica.

Da li će se glumci serije “And Just Like That” iz druge sezone pojaviti u trećoj?

„Drago nam je što možemo da podelimo to da od lansiranja druge sezone, And Just Like That se rangira kao Max Original sadržaj broj jedan u celini i najgledaniji je program sa čestim vraćanjem“, rekla je šefica originalnog sadržaja Sara Obri, u izjava prošlog leta kada je potvrdila da će se serija još jednom vratiti na male ekrane. „Ne možemo da dočekamo da publika vidi gde će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčanke.”

Očekuje se da će se većina glavne glumačke ekipe – Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, Sarita Čoudhuri, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Džon Korbet i drugi – vratiti, sa jednim značajnim izuzetkom: Sare Ramirez koja je igrala kontroverznu komičarku Če Dijaz. Ispostavilo se da je glumica izbačena iz predstojeće sezone, a Ramirez je na Instagramu rekla da je njeno vreme u seriji prošlo jer „direktori kastinga i agenti prave crne liste glumaca i radnika koji objavljuju bilo šta u znak podrške Palestincima i Gazi kako bi se osiguralo da više neće raditi.” Drugi izvori iz produkcije osporili su ove tvrdnje, rekavši: „Sara nije otpuštena jer podržava Palestinu i prekid rata. Sara je dobila otkaz jer Če više ništa nije doneo u emisiju. Nakon što se Če razišla sa Mirandom, lik zaista više nije imao nikakvu vrednost i fanovi su ga smatrali dosadnim. Priča o komičarki koja se bori bila je gubljenje vremena i Sara je to znala.”

Šta će se dogoditi u 3. sezoni And Just Like That?

Dalji detalji se, razumljivo, pažljivo čuvaju u tajnosti, ali Čeov odlazak nosi sa sobom čitav niz pitanja: gde će sada krenuti Mirandina priča? Da li bi njen povratni poziv Skiperu prošle sezone mogao da nagoveštava povratak još jednog originalnog bivšeg SATC-a ? (Sigurno ne, ali dešavale su se i čudnije stvari.) I negde drugde, da li će Keri i Ejdan ponovo biti zajedno ili će se posvetiti petogodišnjoj pauzi? I nakon dugoočekivanog povratka Kim Katral u finalu druge sezone, da li će se Samantha konačno vratiti, I zauvek? Možda ćete reći da je to besmisleno, ali zapamtite: ovo je emisija koja nas je ostavila bez teksta Bigovom smrću u prvoj sezoni, a zatim je postalo još bolje pokušavajući da preoblikuje neosporni centralni odnos cele franšize, građen dve I po decenije. Ista emisija čiji su nam kreatori u više navrata govorili da s obzirom na istoriju, Katral se nikada, nikada neće pojaviti. Dakle, jasno je da se svašta može dogoditi.

Kada će biti objavljena 3. sezona And Just Like That?

Zbog kašnjenja kao rezultat prošlogodišnjih štrajkova WGA i SAG-AFTRA, And Just Like That se neće vratiti na ekrane do 2025. godine, a tačan datum puštanja u etar tek treba da bude objavljen.

Foto: Profimedia