Sve što znamo o novoj seriji Kim Kardashian “All’s Fair”

Kim Kardashian se zvanično vraća na velike ekrane kako bi ponovo pokazala svoj glumački talenat i znanje o pravu. Ona će glumiti u novoj pravnoj drami Ryana Murphya, trenutno nazvanoj “All’s Fair,” koja već izaziva veliko interesovanje sa zvezdanom postavom teškaša industrije poput Glenn Close i Halle Berry.

Serija je prvobitno najavljena u decembru 2023. godine i navodno prati ženski advokatski tim za razvode u Los Anđelesu.

Murphy je pisac, reditelj i izvršni producent serije, iako je bio prilično tajanstven u vezi sa detaljima o likovima Berry i Close. Otkriveno je, međutim, da će Kardashian tumačiti ulogu moćne advokatice i vlasnice firme. Tri žene će takođe služiti kao izvršni producenti. Pogledajte sve što znamo o seriji u nastavku.

Radnja serije “All’s Fair”

U majskom izdanju serije “The Kardashians,” Kardashian i Murphy su seli da razgovaraju o predstojećoj seriji, koja je tada bila samo ideja. Murphy je objasnio da su studijski rukovodioci toliko voleli njenu izvedbu u “American Horror Story” da su pitali: “Da li misliš da bi Kim želela da radi svoju seriju?” On je zatim predstavio seriju.

“Kim je najbolji i najskuplji advokat za razvode na svetu,” rekao je u emisiji. “Kada prolazite kroz razvod, pretpostavljam da ste veoma bliski sa svojim advokatom i govorite im sve. Ima ono što ima ‘Sex and the City,’ a to su prijateljice. Ima vezu žena koje pokušavaju da prođu kroz zajedničko iskustvo.”

Glumačka Postava

Kardashian je debitovala kao glumica u Marfijevom “AHS: Delicate” kao ledena PR menadžerka Siobhan Corbyn. Kim, naravno, nije stranac kameri, jer njena Hulu rijaliti serija “The Kardashians” sada ulazi u svoju petu sezonu, nakon 20 sezona serije “Keeping Up With the Kardashians” na E!.

Ovo takođe nije prvi izlet osnivačice Skims-a u pravni svet—studira pravo od 2019. godine i položila je “baby bar” 2021. godine. Takođe je otkrila da planira da polaže pravosudni ispit u februaru 2025. godine kako bi postala punopravni advokat.

U međuvremenu, ovo će biti drugi put da Close glumi u pravnoj drami; ona je slavna po ulozi advokatice Patty Hewes u FX-ovoj seriji “Damages.” Serija takođe označava Berryin povratak na televiziju nakon serije “Extant” iz 2014. godine.

Datum Izlaska “All’s Fair”

Serija će početi sa produkcijom kasnije ove godine i premijerno će biti prikazana početkom 2025. godine na Hulu-u, prema Deadline-u.

Foto: Profimedia, Instagram