Sve odevne kombinacije sa snimanja serije “And Just Like That”

"And Just Like That"

Snimanje treće sezone popularne serije “And Just Like That” je zvanično počelo, i naši omiljeni Njujorčani već demonstriraju vrhunski modni stil. Kao i originalna serija “Seks i grad”, ovaj revival poznat je po ekstravagantnim, luksuznim i često preteranim outfitima. Bilo da se radi o Keri Bredšo koja nosi torbicu JW Anderson u obliku goluba ili Simi Patel kojoj na ulici ukradu Hermès Birkin torbu, modni trenuci iz serije ostavljaju bez daha. Dok iščekujemo premijeru treće sezone na platformi Max u 2025. godini, možemo uživati u modnim poslasticama sa snimanja. U nastavku smo prikupili sve kombinacije zabeležene od početka produkcije.

Sara Džesika Parker

Stil Keri Bredšo, glavne junakinje serije “And Just Like That”, karakteriše odvažna, eklektična i nepredvidiva kombinacija modnih komada. Keri je poznata po svojoj ljubavi prema visokim potpeticama, posebno Manolo Blahnik cipelama, kao i po torbicama koje su često prava umetnička dela. Njene modne kombinacije spajaju luksuzne dizajnerske komade sa vintage nalazima, stvarajući jedinstven izgled koji odražava njen nekonvencionalni i avanturistički duh. Kroz godine, Keri je postala ikona stila, inspiracija mnogima, dok su njeni outfiti postali sinonim za hrabrost i individualnost u modi. Da li su ove odevne kombinacije po vašem ukusu?

Sarita Čoudhuri

"And Just Like That"

Sarita Čoudhuri, koja tumači lik Sime Patel u seriji “And Just Like That”, donosi sofisticiran, elegantan i moćan stil. Njen modni izraz karakterišu klasični krojevi, luksuzni materijali i pažljivo odabrani dizajnerski komadi. Sima često nosi elegantne haljine, savršeno krojena odela i statement aksesoare, kao što su Hermès Birkin torbe i upečatljiv nakit. Njen stil odražava samopouzdanje, uspeh i besprekornu modnu estetiku, čineći je jednom od najstilizovanijih i najuticajnijih figura u seriji.

Kristin Dejvis

Kristin Dejvis, koja tumači lik Šarlot Jork u seriji “And Just Like That”, poznata je po svom klasičnom, ženstvenom i elegantnom stilu. Šarlot preferira sofisticirane i prefinjene komade, često birajući haljine sa floralnim uzorcima, suknje A kroja i bluze sa mašnama. Njeni outfiti su često u nežnim, pastelnih bojama, a kompletiraju ih besprekorno odabrani aksesoari poput bisernih minđuša i klasičnih torbica. Šarlotin stil odražava njen tradicionalni ukus i ljubav prema bezvremenskoj modi, čineći je oličenjem gracioznosti i elegancije u seriji.

Sintija Nikson

Sintija Nikson, koja tumači lik Mirande Hobs u seriji “And Just Like That”, donosi praktičan, profesionalan i modernizovan stil. Kao uspešna pravnica, Miranda često bira krojena odela, elegantne košulje i sofisticirane pantalone, reflektujući njen fokus na karijeru i efikasnost. U poslednjim sezonama, njen stil evoluira prema opuštenijim, ali i dalje sofisticiranim kombinacijama, uključujući chic haljine i ležerniju odeću koja odražava njen lični razvoj i promene u životu. Mirandin stil balansira između profesionalne ozbiljnosti i suptilne elegancije, čineći je ikonom moderne poslovne žene.

Foto: Profimedia