Da li je zaista zasluženo? Ovo je najbolja glumica u 2021.

Pitajte bilo kog obožavaoca i sigurno ćete dobiti potvrdan odgovor na pitanje da li je Skarlet Johanson briljirala u ulozi superšpijunke Nataše Romanof u novom Avenger ostvarenju “Black Widow”. Dokaz da ovo jeste bila jedna od njenih najboljih uloga dolazi u vidu People’s Choice Award za najbolju glumicu u 2021. 

“Pre deset i više godina, kada sam prvi put započela svoju Marvel avanturu, zaista nikada nisam… Nisam znala da li će se publici dopasti način na koji sam predstavila ovaj lik ili ne”, priznala je Johansonova u svom govoru. “I tako, sve ovo zaista dugujem vama.”

Glumica je pohvalila i druge “badass” žene koje su zajedno sa njom radile na ovom filmu – rediteljku Kejt Šortland, producentkinju Viktoriju Alonso, kao i koleginice koje su glumile rame uz rame sa njom – Florens Puh i Rejčel Vajs.

Zanimljivo je da je uloga Nataše Romanof najpre bila namenjena Emili Blant, međutim, kako je glumica morala da odustane zbog drugih angažmana, Skarlet Johanson je dobila priliku koja se ne propušta – zato i verujemo da je bila zabrinuta kako će izneti lik koji joj je poveren i kako će publika reagovati. No, jasno je da nije imala zbog čega da brine!

Inače, People’s Choice Award za najboljeg glumca u 2021. dobio je Tom Hidlston, takođe za ulogu u Marvelovom ostvarenju – Loki

“Tumačio sam ovaj lik 11, 12 godina i svestan sam da Loki toliko znači mnogim ljudima iz različitih razloga”, istakao je glumac, dodajući da je jako ponosan kako je izneo ulogu i ovoga puta. 

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.