Kristina Agilera objavila je pesmu za novi film “Mulan”

Američka pevačica Kristina Agilera objavila je novu numeru, “Loyal Brave True” koja će biti uvrštena kao soundtrack nove Diznijeve verzije Mulan.

Izbor izvođača nije slučajan. Agilera je radila i na originalnom crtanom filmu iz 1998. godine, snimajući pesmu “Reflection”, koja je postala njen prvi singl. Stoga nije samo snimila novu pesmu, već je ažurirala i staru verziju svoje poslednje pesme.     

“Kristina Agilera je jedan od najsjajnijih vokala svih vremena. Sa 16 godina izvela je pesmu „Reflection“ u animaciji „Mulan“. A ovo je bila značajna prekretnica u istoriji muzike i lansirana je njena neverovatno uspešna muzička karijera. Film “Mulan” uskoro dolazi u bioskope, a Kristina donosi talenat i godine rasta kao umetnica u film ponovnim pevanjem “Reflection” i izvođenjem nove pesme “Loyal Brave True”. Mislim da će ove pesme odjeknuti u srcima današnjih gledalaca jednako snažno kao i pre 22 godine “, rekao je Mičel Leib, predsednik Walt Disney Studios.

Reditelj nove verzije Niki Karo takođe je režirao spotove za dve numere koje će se pojaviti kasnije ovog meseca, a celoviti zvučni zapis biće objavljen u martu.     

“Mulan“ i pesma „Reflection“ poklopile su se sa potpisivanjem mog prvog muzičkog ugovora. Prosto je neverovatno da se možete vratiti tako divnoj priči, punoj snage i smisla. I ta značenja su preživela test vremena, jer se odnose na to da budemo verni sebi, da budemo stvarni i naučimo biti neustrašivi. Moja nova pesma “Loyal Brave True” je balans između ranjivosti i snage “, rekla je pevačica.

Film će poput originalnog crtaća, govoriti o devojci koja je išla u rat, obučena kao muškarac. Glavnu ulogu igraće kineska glumica Liu Iufei.

Predlažemo da poslušate novu pesmu “Loyal Brave True”: