What Happens in Vegas: Adel ponovo najavila seriju koncerata

Nakon što je uz malo reči, dan pred nastup – 20. januara ove godine, objasnila da je primorana da odloži seriju koncerata zakazanih u Vegasu, Adel o tome više nije govorila u javnosti.

U međuvremenu se oglasila nekoliko puta na instagramu –  da pozove publiku na dva koncerta u londonskom Hyde parku, pojavila se na Britanskoj dodeli muzičkih nagrada i uslikana je na odmoru u Italiji sa aktuelnim parterom. Povodom odloženih koncerata izjasnila se tek sada, ali kako bi najavila nove rasporede i nekoliko novih nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

– Ne mogu rečima da opišem koliko sam uzbuđena jer konačno mogu da najavim nove rasporede svojih nastupa. Srce mi se slomilo kad sam morala da ih otkažem. Ali, nakon što je prošla večnost dok nismo pripremili šou kakav želim i saznanje da kao takav može biti ostvaren, uzbuđenija sam nego ikad! Znam da je za mnoge od vas moja odluka o otkazivanju nastupa bila užasna, i zauvek će mi biti krivo zbog toga, ali verujte mi, bila je to ispravna odluka. Da budem sa vama u tako intimnom prostoru svake nedelje nešto je čemu se najviše radujem i daću vam apsolutno najbolje od sebe. Hvala vam na razumevanju i volim vas, napisala je ona.

No, sada se pojavio još jedan problem koji je razočarao fanove. Naime, na nekim sajtovima cene karata za njen prvi nastup su toliko skupe – kreću se između 600 dolara i četrdesetjedne hiljade (na veb-stranici Stubhub recimo), da se postavlja pitanje – kakvoj publici su Adelini koncerti namenjeni. U ponedeljak je Blumberg izvestio da su od 17 i 30 po njujorškom vremenu bile dostupne dve ulaznice po ceni od 41.280 dolara za Adelin nastup 18. novembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Uz 24 pomerena nastupa, najavljeno je još osam novih, pa će ih ukupno biti 32. Nastupi će trajati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram