Devito i Dejvid Geta udružili se da kreiraju novi remix pesme “Get together”

U okviru svoje OPEN kampanje, Tuborg je ove godine spojio internacionalnu muzičku zvezdu, Dejvida Getu, sa popularnim domaćim reperom, Devitom. Naš muzičar kreirao je remix već popularnog Getinog hita, pod nazivom “Get Together (Tuborg OPEN Mix)” i tako još jednom podsetio da je Tuborg sinonim za dobru muziku i neočekivane spojeve. 

Enigmatični reper poznat kao Devito jedna od najneobičnijih scenskih pojava s obzirom na  tajanstveni identitet koji vešto krije od javnosti, ističući u svojim retkim intervjuima da je muzika ta koja treba da ga predstavi. Zahvaljujući Tuborgu, Devito će po prvi put otkriti detalje iz svog života i stvaralačkog procesa u seriji ekskluzivnih videa koji će biti dostupni samo na YouBox platformi, koja je na muzičkom nebu napravila revoluciju u proizvodnji zabavnog sadržaja.

Ove godine Tuborg magija je stvorena u timu sa legendarnim DJ-em Dejvidom Getom, čiju su numeru “Get Together” obradili umetnici širom sveta. Kao jedan od najuticajnijih DJ-eva našeg vremena, Geta svojim bitom ujedinjuje umetnike i fanove iz Indije, Kine, Bugarske, Nepala, Uzbekistana i mnogih drugih zemalja spajajući tako različite kulturološke odrednice i muzičke pravce u jedan originalan okvir. 

“Uzbuđen sam što vidim kako umetnici iz potpuno različite kulture uzimaju moj zvuk i čine ga posebnim dodavanjem sopstvene interpretacije. Očekujem da svaki umetnik ima drugačiju viziju sveta i da doda nešto novo i drugačije. Ovo se može odnositi na muzičko ili lirsko, ali se nadamo da će kombinacija onoga što oboje donosimo stvoriti nešto potpuno sveže”, rekao je povodom ovogodišnje Tuborg OPEN kampanje slavni Dejvid Geta. 

Tuborg je i prethodnih godina okupljao velike svetske zvezde poput Major Lazera, Diplo i MØ, Clean Bandit i The Chainmonkers i spajao ih sa domaćim izvođačima poput Sare Yo, Đorđa Miljenovića, Who See, Franky i Marka Louis-a, koji su svetsku muziku približavali uhu naše muzičke scene.

Za još zanimljivog sadržaja koji vam je Tuborg pripremio pratite Tuborg društvene medije @tuborgsrbija i Tuborg sajtu.