Hajdi Klum objavila pesmu

Hajdi Klum upravo je objavila novu obradu pesme iz 80-ih „Sunglasses at Night“! 50-godišnja manekenka debitovala je sa svojom novom dance numerom, koju je prethodno snimio poznati DJ/producent Tiesto.

Pored toga, novi singl će poslužiti kao numera za predstojeću sezonu nemačkog Next Topmodel-a, čiji je Hajdi domaćin i producent.

„Razmišljala sam o trenutku usred noći na zabavi kada si već predugo u klubu, šminka ti je razmazana, oznojena si, oči ti se ukrštaju, i sve što želiš su naočare za sunce“, Hajdi je to podelila u izjavi. „Ova scena me je podsetila na kultni hit iz 80-ih, Sunglasses at Night Korija Harta. Oduševljena sam što sam uspela da remiksujem i ponovo snimim ovu numeru sa mojim EDM herojem Tiestom. Kakva čast!“

Tiesto je podelio: „Hajdi je sjajna prijateljica, tako da je bilo zabavno raditi na ovom projektu zajedno! Bili smo zajedno kada je podelila svoju ideju da prepravi originalni hit iz 80-ih i želeo sam da joj pomognem u produkciji! Volim kako je numera ispala i veoma sam uzbuđen zbog nje i ovog izdanja.”

Originalni izvođač pesme, Kori Hart, čak pokazuje svoju podršku i ljubav prema Hajdinoj obradi njegove pesme. „Superzvezda Hajdi Klum koja obrađuje „Sunglasses at Night“ je kao zavodljiva plesna eksplozija supernove na svetloj strani meseca!“ rekao je u saopštenju.

Pogledajte Hajdin novi hit u nastavku.

Foto: Profimedia/Youtube