Poslušajte kako je Lana del Rey obradila pesmu “Blue Skies” za seriju “The New Look”

Lana Del Rey se pridružila Florence and the Machine i Meti Hiliju na listi umetnika koji se pojavljuju na saundtreku za Apple TV seriju “The New Look”. Ovaj saundtrek, čiji je producent Džek Antonof, donosi savremene interpretacije pesama koje odražavaju vreme u kojem je serija smeštena.

Za svoj doprinos, Del Rey je predstavila svoju interpretaciju pesme “Blue Skies” Irvinga Berlina iz 1926. godine. Pesma je prvobitno bila deo muzičkog ostvarenja Rodžersa i Harta, ali je postala nezavisni hit nakon što je objavljena snimljena verzija. Tokom decenija, pesmu su izvodili poznati izvođači poput Bing Krozbija, Ele Ficdžerald i Vilija Nelsona.

Del Rey je svojim izvođenjem “Blue Skies” dodala svoj jedinstveni pečat, uz pratnju basa i zvuka truba i trombona.

Pevačica i Antonof su dugogodišnji prijatelji i saradnici. Antonof, nedavni dobitnik Gremija za Producenta godine u neklasičnoj kategoriji, producirao je Lanin najnoviji album, Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd. Takođe, radi sa pevačicom na njenom nadolazećem kantri albumu, Lasso.

Prve tri epizode serije “The New Look” su već dostupne na Apple TV platformi. Poslušajte Lanino izvođenje pesme “Blue Skies” u nastavku: