Lejdi Gaga pokreće novu radio emisiju na Apple Music

Prva emisija Gaga Radio objavljena je 7. avgusta.

Prva epizoda nove emisije Lejdi Gage, Gaga Radio, dostupna je na Apple Music-u 7. avgusta. Jednom nedeljno u toku meseca, pevačica će sa novim gostima razgovarati o dešavanjima iz sveta pop muzike, od kojih će svaki gost podeliti eksluzivni DJ miks sa publikom.

U prvoj epizodi Gaga je razgovarala sa producentom i muzičarem BloodPop-om, koji je pomogao u stvaranju njenog poslednjeg albuma Chromatica koji je izašao u maju. U narednim epizodama, pevačica će razgovarati o plesnoj muzici sa DJ-evima, muzičarima i producentima koji su je inspirisali tokom pisanja albuma. Prema najavi na Instagramu, u novim epizodama pojaviće se Britanac Burns i Francuz Tchami. Emisija obećava da će biti prava proslava plesne muzike upravo tamo kada vam je najpotrebnija.

“Tokom poslednjih nekoliko nedelja pokušavala sam da shvatim kako, sedeći kod kuće, mogu da pomognem onome što nazivam jednom globalnom zajednicom, za koju sam uverena da je po prirodi i veoma draga mom srcu i srcima mnogih ljudi”, podelila je Gaga u svom postu na Instagram. “Razmislivši o tome kako mogu pomoći zajednici i svetu, oduševljena sam što objavljujem ovu emisiju i mogu da delim neverovatne mikseve i muziku svake nedelje.”