Održan fantastičan oproštajni koncert 2Cellos u raspordatoj areni

Svetski poznati muzički virtuozi 2Cellos sinoć su održali oproštajni koncert u rasprodatoj Štark Areni. 

Kao što su i obećali pokazali su najbolje što znaju i oduševili beogradsku publiku, tako da su mnogi zaključili da je ovo bio njihov najbolji koncert u Beogradu.

Izveli su 22 instrumentalne verzije svetskih pop i rock hitova i filmske muzike, a ulogu pevača je preuzela publika, koja ih je za svaku numeru nagradila ovacijama. Stjepanovo i Lukino energično izvođenje su pratili i vrhunski scenski i pirotehnički efekti, a podršku u izvođenju rock hitova im je, kao i uvek, dao fenomenalni bubnjar Dušan Kranjc.

Publiku su uveli u nastup laganim, klasičnim kompozicijama, a potom je usledila eksplozija energije i oduševljenja publike. Ređali su se hitovi poput „With or Without You“ (U2), „Smooth Criminal“ (Majkl Džekson), „Thunderstruck“ (AC/DC), „I Can’ Get No Satisfaction“ (The Rolling Stones), „You Shook Me All Night Long“ (AC/DC), „Sweet Child of Mine“ (Guns N’ Roses), „Livin On a Prayer“ (Bon Jovi)  i mnogi drugi.

Između pesama momci su se šaljivim komentarima obraćali publici, a Stjepan je u jednom trenutku sišao sa bine i svirajući se prošetao kroz oduševljenu publiku. Na kraju koncerta Arena se orila dok je više od 15.000 ljudi pevalo „Hallelujah“ Leonarda Koena, što je izazvalo jake emocije i kod muzičara i kod publike, pa i suze.

Duo 2Cellos, koji čine Stjepan Hauser i Luka Šulić, su se na najlepši način oprostili sa beogradskom publikom, a oproštajnu svetsku turneju završavaju krajem godine u Australiji i Novom Zelandu.