Pozovite 911: spektakularni izgled Lejdi Gage u novom spotu

“Kraljica haosa“ u akciji.

Ako, gledajući klipove jedne od najšokantnijih pevačica našeg doba, Lejdi Gage, osetite neobično pomešana osećanja: nešto između zbunjenosti i ushićenja – ne brinite, ovo je normalno, trebalo bi da bude tako.

Pre neki dan zvezda je predstavila novi spot za pesmu „911“ sa svog poslednjeg albuma pod nazivom „Chromatica“, i kao i uvek, nadmašila je sebe. I čega sve nije bilo: bizarne nošnje, divlje igre i pozorišnih rituala – svega je bilo! Tokom čitavog videa, Gaga je promenila najmanje sedam različitih stajlinga koji su vredni divljenja. Video je snimio poznati režiser Tarsem Sing, inspirisan ne samo Gaginim ličnim sećanjima, već i filmom Sergeja Paradžanova „Boja nara“.

Šminka sa neonskim plavim senkama, sa efektom “ožiljaka” lica, strelica i crvenih usana, možete doslovno gledati detalje satima…

Odvojeno, treba reći i o tradicionalnim (i ne baš) dodacima: na primer, fensi crvenu traku za glavu napravio je poznati modni dizajner @agnieszkaosipa, koji stvara neverovatne dodatke u neobičnom stilu ili lakonska srebrna kruna za glavu britanskog brenda nakita @shaunleanejewellery: zanimljivo je da je ova kruna napravljena za reviju Alexander McQueen 1997. godine.