Rijanin neočekivani koncert na venčanju indijskog milijardera

Ovo je njen prvi veliki nastup od performansa na poluvremenu Super Bowla 2023. godine

Ko ne fantazira o savršenom bajkovitom venčanju: nošenju prelepe venčanice, razmeni slatkih zaveta sa partnerom i zabavi do jutarnjih sati sa porodicom i prijateljima? A u onim najluđim snovima na tom savršenom venčanju su i naši omiljeni pevači koji obeležavaju čitav događaj nastupom. Prošle noći, te snove su ostvarili Anant Ambani i Radhika Merchant, čiju je ceremoniju venčanja uključivao i privatni nastup Rijane.

Nakon jednogodišnje pauze od nastupa (njen poslednji koncert bio je na poluvremenu Super Bowla 2023. godine), pop ikona je stupila na scenu, koja je sijala fluorescentno plavim stroboskopskim svetlima. “Večeras sam ovde u čast Ananta Ambanija i Radhike”, rekla je masi. “Hvala vam što ste me pozvali ovde. Bog blagoslovio vašu uniju. Želim vam sve najbolje. Čestitam. Koliko vas veruje u ljubav? Napravite buku za ljubav!”

@femalerapquotes #rihanna #india #viral #foryou #fypシ #fyp ♬ original sound – Female Rap

Set od 19 pesama uključivao je “Bitch Better Have My Money”, “Umbrella”, “Pour It Up”, “Stay”, “Needed Me”, “We Found Love”, “Rude Boy”, “Work”, “Consideration” i “Diamonds”, koje je pevala dok su vatrometi eksplodirali iznad nje.

Osnivačica brenda Fenty Beauty brenda, nosila je savršen outfit koji se slagao sa njenim eklektičnim koncertom: usku neon-zelenu haljinu dugih rukava sa detaljima na kukovima, i prorezom duž leve noge, a koju je nosila preko nežno roze helanki.

U jednom trenutku, pevačica je dodala i odgovarajući kačket koji je imalo slojeve tila koji su padali niz njena leđa; dok je u sledećem momentu obukla tradicionalnu indijsku vezenu jaknu u prelepim ružičasto-ljubičastim tonovima dragog kamenja. Rijana je bila bosa za ovu priliku a od detalja je nosila slojeve dijamantskih ogrlica i minđuša.

@fentyxg4l people will never understand what this means to us Navys 😭😭 #rihanna #badgalriri #rihannanavy #rihannafenty #riri #rihannavideo #rihannastyle #fentybeauty #rihannapregnant #rihannasuperbowl #rihannaindia #fenty #robyn #wedding #dance #india #love #queen #asaprocky #icon #diamonds #rihannadiamond #trendingvideos #viral #fyp #married #performance #indiandance #bollywood #anantambani #mukeshambani #diamonds #lovesong @Rihanna ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Koncert je održan u Džamnagaru, Indiji, i označila je prvi Rijanin nastupa u zemlji. Ona je započela trodnevnu ceremoniju para, koja poštuje uniju najmlađeg sina najbogatijeg čoveka Azije Mukesh Ambanija i njegove dugogodišnje devojke.

Foto: Profimedia, TikTok