Seks, stil i rokenrol: 20 najboljih stajlinga Lenija Kravica

Da postoji tutorijal o tome kako bi rok zvezda trebalo da izgleda, garderoba Lenija Kravica bi se sigurno pretvorila u ilustracije.

Ni njegova bivša supruga Lisa Bonet ne zna koliko muzičar ima kožnih jakni, prozirnih majica i antilop čizama. A takođe, tu je i prstenje, pleteni nakit i naočare. Čak i kad se ujutru, slobodnog dana, probudi kod kuće, izgleda kao zvezda – uske farmerke, uske majice, prstenje na svakom prstu.

Neobični nakit i kožne jakne prave se po narudžbi za umetnika. Ponekad muzičar učestvuje u stvaranju skica. Dobitnik četiri nagrade Grammy čak je stvorio sopstveni brend odeće, ali se i dalje savetuje sa Tomom Fordom po pitanjima stila.

Nedavno se umetnik zainteresovao za modu – posećuje revije, druži se sa modnim dizajnerima. Lenijev stil se tokom godina gotovo nije promenio. Hipi, etno, rokenrol – sve u jednom. Sve mu odgovara – čak i ogroman pleteni šal, koji je odmah postao mim na Internetu. Kravic takođe zna kako da izgleda elegantno. Na reviji Saint Laurent tokom pariske Nedelje mode u februaru ove godine, muzičar se pojavio u odelu brenda zajedno sa svojom ćerkom Zoe.    

Ali glavno pitanje – ko je ukrao srce seksualnog simbola rok scene – još uvek nema odgovor. Posle razvoda od Lise Bonet, muzičar je ponovo pokušao da se okuša u braku – sa Vanesom Paradi i Nikol Kidman. Ali avaj.

Ali ostavimo romantiku i slomljena srca po strani. Na kraju krajeva, nema smisla nabrajati ih, mi se samo divimo čoveku koji, poput dobrog vina, postaje sve bolji sa godinama i opija sve jače. I ko će reći da da je upravo proslavio 57. rođendan…

Pogledajte galeriju fotografija i…divite se!