Svi stajlinzi Lejdi Gage na ceremoniji MTV VMA 2020

Sekularni događaji se vraćaju u naš život, ali u novom formatu. Dakle, 30. avgusta u Njujorku je održana 37. ceremonija dodele MTV Video Music Awards 2020.

Organizatori događaja su se pobrinuli za maksimalnu sigurnost gostiju, uključujući Belu Hadid, Majli Sajrus, Lejdi Gagu i mnoge druge poznate ličnosti.

Lejdi Gaga je pobedila u četiri nominacije. Pored toga, Gaga je ne samo postala vodeća po broju prikupljenih stauta, već je iznenadila publiku svojim šokantnim i kreativnim odevnim kombinacijama, kojih je bilo devet.

U skladu sa novom realnošću 2020. godine, Gaga i njen tim, u kojem su bili stilista Nikola Formičeti, šminkerka Sara Tanno i frizerka Frederika Aspiras, razvili su seriju odeće koja je pevačici zaštitila lice stvarajući „wow“ efekat.

Za svoj prvi izgled, Gaga je isprobala srebrnu haljinu Area, koja je podsećala na vanzemaljca. Dramatična odeća sa teksturnim naborima i obimnom suknjom dopunjena je prozirnom kacigom. Zahvaljujući hitu “Rain On Me”, koji je snimljen u saradnji sa Arianom Grande, Lejdi Gaga dobila je statuetu za “Najbolju saradnju” – za drugi nastup je obukla kratku nadrealnu haljinu i zaštitnu masku Iris van Herpen. Lejdi Gaga odnela je drugu nagradu za pesmu „Rain On Me“ u smaragdnoj balskoj haljini Christopher John Rogers, a pevačica je dobila statuetu „Umetnik godine“ u sjajnom kombinezonu i pelerini iz kolekcije Valentino Haute Couture. Tada je Gaga promenila svoj beli ogrtač za metalik brenda Candice Cuoco.

Sve stajlinge Lejdi Gage na ceremoniji MTV VMA 2020 možete pogledati u našoj galeriji.