Veridba za pamćenje: Nikol Šerzinger uskoro staje na ludi kamen

Iako su se pre četiri meseca u medijima pojavile glasine da su Nikol Šerzinger, najpoznatija članica američkog sastava Pussycat Dolls, i Tom Evans, nekadašnji igrač ragbija, prekinuli četvorogodišnju vezu, poslednji post koji je muzička zvezda okačila na Instagramu govori sve suprotno.

Pevačica na plaži (na Havajima) pokriva lice rukama i oduševljena, očigledno izgovara da svom partneru, 38-godišnjem Tomu Evansu, koji je kleknuo ispred nje s prstenom u ruci, a pobrinuo se i za slikanje, želeći da zabeleži kamerom poseban trenutak koji Nikol, sudeći po njenom izrazu lica, nije očekivala.  

Nikol i Tom upoznali su se na snimanju šoua X Factor, u kojem je ona bila jedna od članova žirija, a javnost je prvi put saznala da su u vezi 2019, kada su to objavili na instagramu. Oboje su mnogo puta govorili o tome da veruju kako su srodne duše, suđene jedno drugom, te da žele da zasnuju porodicu.

Još uvek nije poznato gde će se par venčati, s obzirom na to da nekadašnji član Glasgow Warriorsa iz Škotske, a pevačica, koja se pre ove veze osam godina zabavljala sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, iz Amerike, gde par trenutno živi.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia

Video: YouTube