„Nećemo je ubiti, već samo ukloniti iz kruga prijatelja“: kako su kreatori serije objasnili nestanak Samante iz „Seksa i grada“

Kako će kultna serija opravdati odsustvo jednog od glavnih likova? I da li će imati zamenu?

Čini se da odsustvo Kim Katral u predstojećem nastavku filma „Seks i grad“ neće podržati ubilačka glamurozna drama u duhu „Samanta umire u naručju još jednog mladog ljubavnika“. Umesto toga, očigledno saznajemo da je, poput glumice u stvarnom životu, njen lik „samo krenuo svojim putem“.

Glavni direktor za sadržaj HBO Max-a ​​rekao je u sredu za TVLine da je Samanta nestala iz „Seks i grada“ … hmm … baš tako … “Baš kao i u stvarnom životu, neki ljudi dolaze u vaš život, a neki odlaze”

Drugim rečima: dok su Miranda, Šarlot i Keri još uvek bliske u scenariju, izgleda da se više ne druže sa Samantom, postepeno se udaljavajući od nje.

Prijateljstvo bledi i započinju nove veze. Mislim da je sve ovo vrlo indikativno za faze stvarnog života … Pokušavamo da ispričamo iskrenu priču o tome kako žene u pedesetim godinama žive u Njujorku, zaključuje Blois. „Dakle, sve bi trebalo da bude što je moguće organski, a prijatelji koje imate kad imate 30 godina možda neće biti sa vama kada imate 50 godina.“