Nova serija Gvinet Paltrou: Kako do kvalitetnijeg seksualnog života parova svih uzrasta?

Premijera je večeras, a u serijalu od šest epizoda moći ćete da vidite primenjive savete o erotskom zdravlju do kojeg glumica izuzetno drži.

U skladu sa glumičinim stilom života, o kojem već dugo možemo da čitamo na njenom ličnom lifestyle portalu Goop, večeras nam stiže nam još jedna serija koju je kreirala Gvinet Paltrou.

Paltrou je predstavila novi serijal pod nazivom “Sex, Love and Goop” u kojem prikazuje kako parovi svih uzrasta i seksualnosti mogu postati bolji ljubavnici.

Tom prilikom, Gvinet je podelila i koji pristup koristi kada razgovara o seksu sa svojom decom, 17-godišnjom Epl i 15-godišnjim Mozesom.

Trudim se da uvek budem neutralna po tom pitanju“, rekla je ona. “Mislim da je moja generacija čula mnogo poruka o seksu zbog kojih smo se osećali lose”.

Zatim je nastavila: “Trudim se da budem radoznala, a tinejdžeri nikada neće poželeti da razgovaraju sa roditeljima o seksu. Nekako sam sledila njihove želje, a srećom, u srednjoj školi su imali veoma temeljno seksualno obrazovanje.”

Zaključila je: “Uvek ću samo podsticati svoju decu da zaista slušaju sebe, svoje instinkte, da li se nešto čini dobro i da postupaju u skladu sa tim.”

Sex, Love & Goop” premijerno će se emitovati večeras na platformi Netfliks.

Dobrodošli natrag u glumičin poseban svet!

Foto: Profimedia

Priredila: N.K.