grazia

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Čekajte, kako da ne volimo Gvinet Paltrou?! Kako god da okrenemo, žena je apsolutna kraljica, naročito ukoliko uzmemo u obzir neke od poslednjih poslovnih poteza koje je napravila u sklopu svog brenda goop. Setimo se samo u rekordnoj brzini prodate sveće koja miriše na njenu vaginu (da, i mi smo jednako zbunjeni) i instalacije od ruža u istom obliku. Nešto nam se čini da to samo ona može da iznese bez imalo blama...

Uglavnom, Gvinet ponovo napada - ili oduševljava. Ovoga puta je to zbog nove seks igračke inspirisane mornarskom tematikom koja vas prati na plovidbu do neponovljivog zadovoljstva. Šta da vam kažemo kada je glumica uz fotografiju svog novog, verujemo, best selera napisala: "Ajme, druže."

Dizajniran da stimuliše G tačku, što je mnogim ženama i dalje misaona imenica, njen novi vibrator pametno se zagreva na malo iznad telesne temperature kako bi povećao protok krvi, a samim tim i uzbuđenje, dok pomaže pri opuštanju mišića - što je, je li, ključ uspeha u dostizanju vrhunca. Sa 10 različitih načina vibracije koje stvaraju niz različitih senzacija, goop potvrđuje da ovaj fleksibilni alat "sarađuje" sa vašim telom i njegovim erogenim zonama kako biste maksimalno uživali.

Ono što definitivno moramo da spomenemo jesu komentari ispod ove objave - toliko oduševljenja nismo videli do sada! "Ti si luda i zato te volim", napisala je producentkinja Alin Kešišian, dok je apsolutna pobednica ipak bila glumica Kejt Hadson koja je upotrebila stihove: "If the boat's a rockin', you know I'll be knockin’'", aludirajući na to da će i te kako biti deo ove (seksi) igre.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Porodično stablo Guči: Ko su članovi modne imperije?

Baš kao feniks, i Guči je više puta morao da izgori da bi se ponovo izdigao iz pepela, a ovo ciklično ponavljanje istorije traje sada već tačno 100 godina.

U fokusu

Madona još jednom dokazuje da je oličenje seksa, ali ljudima to smeta - zašto?

Madona mora da počne da se ponaša u skladu sa svojim godinama, glasi samo jedan od brojnih negativnih komentara.

U fokusu

Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima i u decembarskom broj magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije.

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”

U fokusu

Zvanično je! Ovaj 28-godišnjak je novi partner Kim Kardašijan

Pit Dejvidson će zvanično morati da drži korak sa Kardašijanovima.