Novi video Lejdi Gage snimljen telefonom iPhone 11 Pro

Stupid Love!

Novi spot Lejdi Gage „Stupid Love“ objavljen je pre nekoliko dana.

U videu su zapaženi neon roze kupaći kostimi, i već se uveliko priča o ovom novom spotu popularne pevačice. Reditelj Daniel Askil učestvovao je u snimanju spota koji je snimljen telefonom iPhone 11 Pro. Smartphone je postao glavna kamera umesto uobičajenih koje se koriste u ovakvim projektima, a bespilotne letelice su pomogle da se snima iz vazduha.

„Telefon smo stavili na profesionalni dron. Bilo je veoma zanimljivo osetiti kako telefon, koji se koristi u svakodnevnom životu, može da posluži za velike stvari kao što je snimanje spota. Koristili smo sve tri kamere koje poseduje telefon, ali smo najviše koristili Wide i Telephoto. Sve smo snimali u tehnologiji 4K, a jedna kamera je snimala u 24fps sa drugom kamerom postavljenom ispod glavne kamere na 48fp kako bi se dobio slow motion efekat. Ne bismo mogli da uradimo sve ovo da smo koristili samo jednu kameru.”

Danas sve više umetnika isprobava nove formate snimanja i različite platforme, a Apple samo podstiče interesovanje za takve eksperimente. Podsetimo, vrlo brzo kompanija će proglasiti pobednike foto konkursa čiji će rad, snimljen na najnovijem modelu smartfona, biti postavljen u prodavnicama kompanije širom sveta.